2821
2789
اره من خیلی دوسش دارم  اونم حدس میزنم یه حسایی داشته باشه  اره خب ازدواج فامیلی یه مزیت ...

پس تبریک به تو تبریک به پسرعموت تبریک به همه فامیلات😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
پس برای همونه که تو تصوراتتم نمیتونی بپذیریش😂😁

نه نمیتونم من 17سالگی ازدواج کردم زودتر از دخترای خونه وقتی برام تعریف میکردن شوهر شون با دهن باز نگاه می کنه میگفتم عادت میکنن شوهر منم آبجی(دختر عمو)همینجوری تو افق محو بود یکسال الان عادت کرده آخرین بار پسر عمو گفت چای بزار گذاشتم رفتم خوابیدم اومد گفت بلند شو کتری سوخت شوهرم عادت کرده دیگه عین اول ازدواج مون تو افق محو نمیشه 

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما تو یه خونه بزرگ که فقط اتاق جدا و آشپز خونه جدا داشتیم بزرگ شدیم در حدی که من پریود میشدم درد شدی ...

واقعاااا 

چقدر باحال 

نه ما ماهی دو سه بار همو میبینیم فقط 

من‌حس می کنم فرقی ندارن اصلا اگه حس میکنی میتونی باهاش زندگی کنی و خانواده و پسر خوبیه قبول کن.

خانواده اش خیلی خوبن 

پسره هم پسرخوبیه 

اما خب هنوز هیچی معلوم نیست 

من کلی پرسیدم ذهنمو درگیر کرده بود 

اگه میبینی مورد خوبیه و دوسش داری دیگه مشکل چیه من از فامیل بدم میاد ولی اگه عموی مورد نظرم پسر داش ...

اره خیلی دوسش دارم 

اما خب باید بدونم که اونم حسش واقعیه 

همین داداشا بدتر یهو ب خودت میای میبینی همشون خاستگارت شدن🤣

ازدواج کردم رفتم 25ساله مه 17سالگی عروس شدم همشون مجرد هستن ولی اگه ازدواج کنن خوشبخت میشن خیلی کارای خونه آشپزی و احترام به زن و میفهمن خیلی درک میکنن ولی ازدواج نمیکنن هی عاشق میشن هی فارق میشن 

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
واقعاااا  چقدر باحال  نه ما ماهی دو سه بار همو میبینیم فقط

آره بابام سر برادر زاده اش سکته کرد یبار جون شون به جون بابام بند بود بابام مرد زمین و زمان یکی کردن

الان مامان و سه تا داداش م باهم کنار هم با عمه ای که دختره ولی پیر شده بخاطر نگهداری از برادر زاده هاش زندگی میکنن باهم یه خونه خیلی خیلی بزرگ عمم هیچ وقت ازدواج نکرد موند پای بزرگ شدن برادر زاده های دختر و پسر

دختر عموم و بابام با فاصله یکسال بخاطر سرطان مردن اون خونه مثل قبل شادی و شیطنت رو نداره به حدی که داداش کوچی سه ساله سربازع نمیخواد برگرده به اون خونه هیچ کدوم مون نماییم مگه باهم یک ماه قبل برنامه ریزی کنیم بریم یک ماه بمونیم 

تا حالا چیزی ازش ندیدی؟  نشونه ای چیزی؟

اره 

میدونی از بچگی با هم بزرگ شدیم 

رفتاراش کلن با من فرق داره نسبت به بقیه ی نوه ها 

همیشه بهم توجه میکنه 

همیشه مواظبمه 

نوع نگاهاش با همه فرق داره 

با ذوق و شوق نگام میکنه 

کلن یه جوریه دیوونه شدم من 

یادمه عید همه ی نوه ها رفتیم بیرون یدفعه ای یه پسره به من شماره داد انقدر پسره رو زد بیخیالش نمیشد 

یا هروقت منو میبینه یه آهنگه هست که اسم منو میخونه تو آهنگه 

همیشه اون آهنگو میزاره و باهاش میخونه و نگام میکنه 

تاپیک قبلیمو بخون متوجه میشی 

اونشب هم تهدیدم کرد که تا همین الان از استرس تلف شدم   

قشنگم اسمت ملکاست؟ دعا کن خدا به منم نی نی بده این ماه با همسرم قرار گذاشتیم دختر شد اسمشو بذاریم مل ...

اخی عزیزم🥺🥺🥺😍😍😍

اسمم ملکا نیس این اسمیه که با شوهرم برای دخترمون انتخاب کردیم اگه دختر دارشدیم قرار بزاریم ملکا 

شوهرم منو مامانه ملکا صدا میکنه😂😍😍 

انشالله خدا یه دختر نازبهتون میده😍😍

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂