bellaaila مدیر استارتر عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 430 عنوان دانشگاه فرهنگیان 56 بازدید | 5 پست بچه ها برای فرهنگیان باید سریال علاقه مندی بخری؟؟زمانیش کی هست؟؟؟میشه لطفا راهنمایی کنید 1401/05/24 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیل_خرسیo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 827 منم میخواستم انتخاب رشته کنم گفت باید سریال علاقه مندی فرهنگیانو بخریولی من کلا دولتی و زدم از سال ۹۸ تو سایتم، این کاربری سوممه😑 خدایاشکرت بخاطر همهچی🧿
bellaaila مدیر استارتر عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 430 منم میخواستم انتخاب رشته کنم گفت باید سریال علاقه مندی فرهنگیانو بخری ولی من کلا دولتی و زدم نه من واسه خودم نمی خوام خب می دونی کی باید بخری زمانش کی هست؟چون فقط امروز مونده انتخاب رشته دولتیا
پاستیل_خرسیo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 827 نه من واسه خودم نمی خوام خب می دونی کی باید بخری زمانش کی هست؟چون فقط امروز مونده انتخاب رشته دولتیا فک کنم دوباره تمدید شهولی انتخاب رشته تا آخر روز ۲۴ ام ادامه دارمنمیدونم چیجوری میشه دیگه از سال ۹۸ تو سایتم، این کاربری سوممه😑 خدایاشکرت بخاطر همهچی🧿
bellaaila مدیر استارتر عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 430 فک کنم دوباره تمدید شه ولی انتخاب رشته تا آخر روز ۲۴ ام ادامه دارم نمیدونم چیجوری میشه دیگه از کجا باید بخریم لطفا راهنمایی کن خیلی مهمه