2777
2789
عنوان

*****جذب گروهی*****

| مشاهده متن کامل بحث + 89139 بازدید | 6775 پست
mahoni عزیز بله از تمرین روز اول شروع کن عزیزم فرقی نداره از کی شروع میکنیم مهم اینه تمام تمرینهارو درست انجام بدیم
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511
سلام الیزابت جان من چند تا سوال داشتم بانو و یکیش مربوط به این تاپیک نیست ، پس بعداً پستمو پاک می کنم . ممنونم گلم . 1- من چون نمی رسم صلواتهای اون تاپیک و می دم مادرم می فرسته به نیت من اشکالی نداره ؟ 2- من چند روز از شکر گذاری عقب موندم ، نرسیدم ، چه کار کنم ؟ امکان داره یه استپ داشته باشیم و دوباره شروع کنیم؟ 3- در شکر گزرای فقط باید داشته هامونو شکر کنیم ؟نمی تونیم برای چپیزهایی که دلمون می خواد و الان ن داریم پیشاپیش شکر گزاری کنیم ؟ ممنون می شم بانو پاسخ بدین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مستانه عزیزم در مورد سوالات 1-نه عزیزم ایرادی نداره خواهر تنبل منم همه صلواتاشو انداخته گردن من 2-مشکلی نیست عزیزم اگر خیلی عقب نموندی میتونه از چندتا تمرین عقبتر شروع کنی مثلا از تمرین 4 ولی اگر خیلی عقبی از اول شروع کن 3-بهتره برای چیزهایی که داری شکرگزاری کنی و برای اونهایی که دلت میخواد داشته باشی از تجسم خلاق استفاده کنی و وقتی با فکر کردن بهشون حس خوشحالی داشتی اون لحظه شکرگزاری کنی
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

روز نهم

جذب کننده پول

تنها با قدرشناسی است که زندگی پُربار می‌شود
دیتریش بون هوفر (۱۹۰۶-۱۹۴۵)
کشیش آیین لوتر

قدرشناسی گنج، و شکوه و شکایت کردن ننگ و فقر است. این قانون طلایی برای همه‌ی دوران زندگی‌تان است، چه درباره‌ی سلامتی، شغل، ارتباط‌ها یا پول‌تان. حتی اگر پول زیادی ندارید، هر قدر که برای داشته‌هاتان سپاسگزار باشید، پول بیشتری به شما خواهد رسید. هرچه قدر شما بیشتر درباره‌ی پول شکایت کنید فقیرتر و تنگدست‌تر می‌شوید.
تمرین امروز بر آن است که یکی از اصلی‌ترین علل شکایت مردم نسبت به پول را به یک عامل برای قدرشناسی بدل سازد تا قدرت آن را برای تغییر وضعیت مالی‌تان دوچندان کند. شما شکایت را که فقیرترتان می‌کند با قدرشناسی عوض خواهید کرد که شما را به نیروی مثبت سپاسگزاری به فردی ثروتمند تبدیل می‌کند.
بسیاری از کسان می‌پندارند که درباره‌ی پول گِلِه نمی‌کنند اما اگر در زندگیِ خود کمبود پول را احساس کنند بدون درک آن دست به شکایت و گِلِه می‌زنند. شکایت در ذهن یا زبان افراد صورت می‌گیرد و خیلی کسان، خود از بسیاری از افکاری که در سر دارند آگاه نیستند. شکایت کردن، افکار نومید کننده یا به کار بردن واژه‌های منفیِ اشک‌آلود و یا نگران‌کننده درباره‌ی پول، تنگدستی می‌آفریند و البته بزرگترین شکایت‌ها زمانی صورت می‌گیرد که باید پولی پرداخت شود.
نداشتن پول کافی برای پرداخت صورت حساب‌ها، یکی از بدترین وقایع است که می‌تواند رخ دهد. مانند آن است که جریان بیشتری از صورت حساب‌ها نسبت به پول شما، وجود دارد. هنگامی که درباره‌ی صورت حساب‌های خود گلایه‌ می‌کنید در حقیقت شما نسبت به پول می‌نالید و این باعث تنگدستی‌تان می‌شود.
اگر پولِ لازم را ندارید، آخرین کاری که می‌توانید انجام دهید آن است که نسبت به صورتحساب‌ها‌تان احساس قدرشناسی کنید و این در واقع همان کاری است که باید انجام دهید تا پول بیشتری در زندگی به دست آورید. برای داشتن زندگیِ مرفه و برای هرچه که به پول مربوط است احساس قدرشناسی داشته باشید و غر و لند کردن درباره‌ی صورتحساب‌ها نشانه‌ی قدرشناس بودن نیست. شما باید به گونه‌ای دقیق برعکس عمل کنید و در ازای سرویس‌ها و کالاهایی که در مقابل صورت‌حساب خود دریافت کرده‌اید، شکرگزار باشید. این یک کار بسیار ساده است که می‌توانید در زندگیِ خود انجام دهید و تأثیری اساسی در زندگی‌تان دارد، به عبارتی شما به پول رُبا تبدیل می‌شوید.
برای آنکه نسبت به یک صورت‌حساب قدرشناس باشید، باید به درآمد خود از محصولات و سرویس‌هایی بیندیشید که دریافت کردید. اگر به پرداخت اجاره‌ی منزل یا رهن مربوط می‌شود، برای داشتن خانه سپاسگزار باشید و اینکه در خانه زندگی می‌کنید. اگر شما مجبور بودید که تمام پول‌تان را ذخیره کنید و پول منزل را یک جا بپردازید، چه اتفاقی رُخ می‌داد؟ آن وقت اگر چیزی به نام رهن یا اجاره‌ی مسکن وجود نداشت، چه اتفاقی می‌افتاد؟ آن‌گاه بسیاری از ما در خیابان‌ها زندگی می‌کردیم، بنابراین باید نسبت به مؤسسه‌ی کرایه‌ی مسکن و یا صاحبخانه‌تان شکرگزار باشید چراکه آنها منزل یا آپارتمانی را برای شما فراهم کرده‌اند که می‌توانید در آن زندگی کنید.
اگر شما در برابر مصرف برق و گاز صورت‌حسابی دریافت می‌کنید، به گرمی و خنکیِ مطبوعی که برای‌تان فراهم شده، دوش آب گرم و هر رفاه و‌ آسایش دیگری بیندیشید که در اثر این سرویس برای شما فراهم آمده است. اگر صورت‌حساب هزینه‌های تلفن و اینترنت به دست‌تان می‌رسد، به این فکر کنید که زندگی‌تان بدون تلفن و اینترنت چه‌قدر سخت می‌شد و شما برای هر کاری لازم بود شخصاً سفر کنید تا به آنجا برسید. به این بیندیشید که تاکنون چندبار به دوستان و اقوام‌تان تلفن کرده‌اید، یا ایمیل فرستاده‌اید یا پیامی از سوی آنها به دست‌تان رسیده است. یا به واسطه‌ی سرویس اینترنت، به اطلاعات موجود در حافظه‌ی آن دسترسی پیدا کرده‌اید. تمام این سرویس‌های استثنایی به یک اشاره‌ی انگشت شما قابل استفاده و دسترسی است، بنابراین نسبت به آنها قدرشناس باشید و به دلیل اعتماد شرکت سرویس مخابرات به شما که پیش از پرداختن پولی سرویس در اختیارتان قرار داده است شکرگزار باشید.
از وقتی که من به نیروی پدیده‌ی قدرشناسی پی برده‌ام، روی صورت‌حساب‌هایی که پرداخت می‌کنم، می‌نویسم:  سپاسگزارم – پرداخت شد  و به این ترتیب حتی یک صورت‌حساب پرداخت نشده نیز ندارم. در ابتدا، وقتی که برای پرداخت قبض‌ها پولی نداشتم، روی آنها می‌نوشتم  برای پولش سپاسگزارم  و وقتی که پول لازم برای پرداخت قبض را داشتم:  سپاسگزارم، پرداخت شد  را به آن اضافه می‌کردم.
قرار است امروز شما همین کار را انجام دهید. هر صورتحساب نپرداخته‌ای را که دارید بردارید و با نوشتن  بابت پولش سپاسگزارم و برای پولی که بابت این صورت‌حساب‌ها پرداخت خواهید کرد احساس قدرشناسی کنید، چه پول داشته باشید چه نداشته باشید. اگر صورت‌حساب را به صورت اینترنتی دریافت می‌کنید، آن را به صندوق ورودیِ ایمیل خودتان ببرید و در عنوان ایمیل بنویسید: برای پولش سپاسگزارم.
سپس، ده قبضی را که پیشتر پرداخت کرده‌اید انتخاب کنید و بر آنها واژه‌ی  سپاسگزارم – پرداخت شد  را بنویسید. همانطور که روی صورتحساب‌ها می‌نویسید، تا آنجا که می‌توانید احساس قدرشناسی داشته باشید. هرچه نسبت به توانایی‌تان برای پرداخت این قبض‌ها قدرشناس‌تر باشید، پول بیشتری را به سمت خود جذب خواهید کرد
از امروز به بعد، این را به عادت خود تبدیل کنید تا هر موقع که قبضی را می‌پردازید، به خدماتی بیندیشید که در مقابل این صورت‌حساب دریافت کردید، و بر روی آن کلمات  سپاسگزارم – پرداخت شد  را بنویسید و اگر که پول لازم را برای پرداخت هزینه‌هاتان ندارید، قدرت قدرشناسی را با نوشتن  برای پولش سپاسگزارم  به کار اندازید و این را به گونه‌ای اظهار کنید که انگار پول لازم را دارید.
قدرشناسی نسبت به پولی که پرداخته‌اید تضمینی بر آن است که شما پول بیشتری دریافت خواهید کرد. قدرشناسی مانند یک ریسمان مغناطیسی است که به پول شما متصل است و پول همیشه به شما بازخواهد گشت، گاهی برابر، گاهی ده برابر یا صد برابر. میزان پول بازگشتی به شما به پول پرداختی‌تان بستگی ندارد بلکه به میزان شکرگزاری‌تان مربوط است.
تمرین شماره ۹
پول رُبا
۱- موهبت‌های خود را بشمارید: لیستی از ده موهبت‌ خود تهیه کنید و بنویسید که چرا از داشتن آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، کلمه‌ی سپاسگزارم را سه بار بگویید و تا آنجا که می‌توانید برای موهبت‌هایی که دارید قدرشناس باشید.
۲- هر قبض نپرداخته‌ای را که دارید بردارید و از قدرت شکرگزاری استفاده کنید و روی آن بنویسید برای پولش سپاسگزارم و صرفنظر از این‌که پول آن را داشته یا نداشته باشید، تا آنجا که می‌توانید برای پول پرداخت این قبض احساس شکرگزاری داشته باشید.
۳- ده صورت‌حسابی را بردارید که پیش‌تر پرداخت کرده‌اید و روی آنها واژه‌های سپاسگزارم، پرداخت شد را بنویسید و برای آنکه پول پرداخت این قبوض را دارید، قدرشناس باشید.
۴- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و کلمه‌ی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در روز برای شما رخ داده بر زبان آورید.

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

روز دهم :

انرژی مثبت همچون گرد و غبار همه را فرامی‌گیرد
هیچ وظیفه‌ای واجب‌تر از بازگرداندن سپاسگزاری وجود ندارد.
سنت آمبروز (۳۴۰-۳۹۷)
کارشناس الهیات و اسقف کاتولیک
آموزه‌های روحانیِ باستانی می‌گویند که هر آنچه ما از صمیم قلب به دیگران می‌دهیم، صدبرابر به خودمان بازمی‌گردد. بنابراین قدرشناسی و تشکر زبانی از دیگران و گفتن سپاسگزارم بابت آنچه که از آنها دریافت می‌دارید، برای بهبود شرایط زندگیِ شما لازم است.
قدرشناسی یک انرژیِ قدرتمند است، بنابراین نیروی قدرشناسی را می‌توانید به سوی هرکسی گسیل دارید. اگر انرژیِ قدرشناسی را به مانند خاک نورانی تصور کنید، وقتی که در برابر دریافت چیزی از دیگران از آنها تشکر می‌کنید به آن می‌ماند که گرد و غبار انرژی را بر آنها می‌افشانید. انرژیِ مثبت و قدرتمند بر هر کسی که شما آن را به سویش می‌فرستید تأثیر می‌گذارد و او را غنی می‌کند. بسیاری از ما در طول روز، از طریق تلفن یا ایمیل یا رو در رو یا در محل کار، رستوران، آسانسور، اتوبوس یا مترو با افراد بسیاری ارتباط داریم و در بسیاری از حالات این افراد لیاقت قدرشناسیِ ما را دارند چرا که چیزی از آنها دریافت می‌کنیم.
به افرادی بیندیشید که در طول روز با آنها رویارو می‌شوید که برای شما خدمات مختلفی را فراهم می‌آورند مانند کسانی که در مغازه‌ها یا رستوران‌ها کار می‌کنند یا رانندگان اتوبوس و تاکسی، نظافتچی‌ها یا خدمه‌ی محل کارتان. این افراد کار می‌کنند تا خدمتی به شما ارایه دهند و شما خدمت آنها را دریافت می‌کنید. اگر در مقابل خدمات‌شان تشکر زبانی نکنید، آنگاه شما قدرشناس نبوده‌اید و خوبی‌ها را از خود دور ساخته‌اید.
به کارگرانی فکر کنید که سیستم حمل و نقل ما را ایمن نگاه می‌دارند یا کسانی که استفاده از خدماتی همچون گاز، برق و آب و راه را برای ما میسر می‌کنند.
به نظافتچی‌هایی فکر کنید که خیابان‌های ما و نظافت‌گاه‌های همگانی، قطارها، اتوبوس‌ها، هواپیماها، بیمارستان‌ها، رستوران‌ها، سوپرمارکت‌ها و اداره‌ها را تمیز می‌کنند. شما نمی‌توانید شخصاً به تمامیِ آنها خسته نباشید بگویید ولی می‌توانید، مرتبه‌ی بعد که از کنارشان عبور می‌کنید، با تشکر زبانی گرد و غبار انرژی مثبت را بر آنها بنشانید. یا می‌توانید دفعه‌ی بعد که پشت میز تمیزتان نشستید یا از خیابان‌های تمیز گذر کردید از صمیم قلب نسبت به آنها شکرگزاری کنید.
هنگامی که توی یک کافه یا رستوران هستید، گرد و غبار مثبت را با تشکر زبانی از تمام کسانی که به شما خدمت ارایه می‌دهند بر آنها بیافشانید. از کسی که میزتان را تمیز می‌کند یا لیست غذا را برای شما می‌آورد و یا لیوان‌تان را با آب پُر می‌کند و یا غذایی را که سفارش داده‌اید برای‌تان سرو می‌کند یا صورتحساب‌تان را می‌دهد تشکر کنید. اگر در خروجیِ فروشگاه یا سوپرمارکت هستید، گرد و غبار مثبت را در کلیه‌ی مراحل خرید بر کسانی که به شما خدمت ارایه می‌دهند با تشکر زبانی بیفشانید.
اگر به مسافرت هوایی می‌روید، گرد و غبار نورانیِ مثبت را با تشکر زبانی بر افراد حاضر در بازرسی‌ها و باجه‌های کنترل بلیت‌ها، مأموران حراست و خدمه‌ی پرواز که در هواپیما به شما خوشامد می‌گویند، بیافشانید. هر بار که میهمانداران هواپیما، در طول پرواز به شما سرویسی می‌دهند، از آنها قدردانی کنید. آوردن خوراکی و نوشیدنی و برداشتن بشقاب و پسمانده‌های غذایی از جمله خدماتی است که به شما ارایه می‌شود. شرکت هوایی و خلبان و کارکنان پرواز از شما به خاطر پرواز کردن با آنها تشکر می‌کنند، پس شما هم متقابلاً در هنگام ترک هواپیما از آنها تشکر کنید. و این کار را در هر بار استفاده از خدمات شرکت هوایی انجام دهید، چرا که پرواز کردن شما یک معجزه است.
نسبت به تمام کسانی که در کارتان به شما کمک می‌کنند قدرشناس باشید خواه کارمندان دفتری باشند یا منشی‌ها یا کارکنان غذاخوریِ محل کار یا نظافت‌چی‌ها یا همکاران‌تان. گرد و غبار با استفاده از تشکر زبانی بر آنها اثر خواهد کرد. تمامیِ این افراد خدمتی را به شما ارایه می‌کنند و شایسته‌ی قدرشناسیِ شما هستند.
به گارسون‌های رستوران‌ها فکر کنید که هر روز به سختی برای ارایه‌ی خدمت به مردم زحمت می‌کشند. آنها این کار را انتخاب کرده‌اند تا از این راه به عموم مردم خدمت کنند، خدمت به همگان یعنی رویارویی با افراد مختلف با حالات و احوال متفاوت که افراد قدر ناشناس را نیز دربرمی‌گیرد. مرتبه‌ی بعدی که کسی خدمتی برای‌تان انجام داد، به یاد بیاورید آن شخصِ در حال ارایه‌ی خدمت، عزیز دل والدین و خواهر و برادرش است ویا پدر یا مادر یک خانواده یا دوست مورد علاقه و قابل اعتمادکسانی است و به این خاطر شایسته‌ی قدرشناسی و احترام است.

گاهی اوقات با فردی روبرومی‌شوید که خدمتی را که می‌پندارید شایسته‌تان است به شما نمی‌دهد، یا توجه کافی به شما نشان نمی‌دهد. دراین حالت قدرشناسی مسئله‌ای سخت‌تراست ولی قدرشناسیِ شما نمی‌تواند به رفتاردیگران بستگی داشته باشد. قدرشناسی را برگزینید، مهم نیست که چگونه! انرژی مثبت را در زندگی‌تان انتخاب کنید مهم نیست چگونه! این مسأله به شما کمک می‌کند تا به یاد آوریدکه شاید آن فرد در لحظه‌ی رویاروییِ با شما درگیر مشکلی باشد. شاید حال خوشی نداشته باشد، شاید به تازگی عزیزی را از دست داده، شاید در همین چند روز متارکه کرده و اسیر نومیدی شده یا در مرحله‌ای حساس از زندگی باشد. قدرشناسی و مهربانیِ شما شاید خوشایند‌ترین چیزی باشد که در زندگی‌تان اتفاق می‌افتد.
مهربان باشید، چون تمام کسانی که می‌شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند.
اگر شما از کسی برای کمک‌اش تلفنی سپاسگزاری کنید، واژه‌ی سپاسگزارم را سرسری بر زبان نیاورید و علت قدرشناسی‌تان را بیان کنید. برای مثال،  از کمک‌ات سپاسگزارم ،  سپاسگزارم که راهت را به خاطر من دور کردی،  سپاسگزارم که وقت‌ات را به من دادی ،  خیلی از تو سپاسگزارم که مشکل‌ام را حل کردی. در این صورت شما از پاسخی که دریافت می‌کنید شگفت‌زده خواهید شد چراکه آنها خلوص نیت‌تان را درک خواهند کرد.
هنگامی‌که از کسی تشکر می‌کنید به چهره‌اش بنگرید. آنها متوجه قدرشناسیِ شما نمی‌شوند و انرژیِ سپاسگزاری‌تان بر آنها تأثیر نمی‌کند مگر آنکه به چهره‌شان نگاه کنید. اگر سپاسگزارم را در هوا بگویید، موقعیتی را برای کمک به دیگران از دست داده‌اید، یا اگر واژه‌ی سپاسگزارم را درحالی بر زبان بیاورید که به زمین نگاه می‌کنید، در این حالت شما در قدرشناسی‌تان روراست نبوده‌اید.
دو سال پیش من توی یک مغازه بودم و می‌خواستم برای خواهرم هدیه‌ای بخرم. مغازه‌دار به گونه‌ای به حرف من گوش داد و مرا در انتخاب هدیه‌ای مناسب یاری کردکه انگار می‌خواست برای خواهر خودش هدیه‌ای انتخاب کند. همین‌که فروشنده هدیه‌ی به شکل بسیار زیبا بسته‌بندی شده‌ را به من داد، تلفن همراهم زنگ خورد. تماسم کم و بیش داشت تمام می‌شد که به دَرِ خروجیِ فروشگاه رسیدم و احساس بدی وجودم را فراگرفت. به سرعت به سوی فروشنده‌ای که مرا یاری کرده بود برگشتم و نه تنها از او صمیمانه تشکر کردم، بلکه علت تشکرم را نیز گفتم و یادآور شدم که چقدر مرا در امر تهیه‌ی هدیه یاری داده است. من او را با انرژی مثبت شستشو دادم. چشمانش پُر از اشک شد و بزرگترین لبخندی که تاکنون دیده‌ام بر صورتش نقش بست.
هر کنشی، واکنشی برابر دارد، اگر وقتی تشکر می‌کنید به راستی همین احساس را داشته باشید، طرف مقابل این را درک خواهد کرد و احساس شما نه تنها احساس خوبی به فرد مقابل می‌دهد بلکه قدرشناسی‌تان شما را سرشار از شعف می‌کند. آن روز من با شادیِ وصف‌ناپذیری از مغازه بیرون آمدم.
من از انرژیِ‌ مثبت فقط برای کسانی که خدمتی در حق‌ام انجام می‌دهند، استفاده نمی‌کنم بلکه در تمام موقعیت‌ها از آن سود می‌برم. وقتی با دخترم خداحافظی می‌کنم و او به سوی منزلش می‌رود، برای سالم رسیدنش به منزل به شدت شکرگزاری می‌کنم وانگشتانم را به گونه‌ای در هوا تکان می‌دهم که انگار غبار انرژی را بر او و اتومبیل‌اش می‌افشانم. گاهی اوقات پیش از آنکه پروژه‌ای جدید را شروع کنم، غبار انرژی را به کامپیوترم می‌افشانم و یا وقتی که برای خرید به مغازه می‌روم، غبار انرژی مثبت را بر جلوی مسیرم می‌افشانم تا‌ آنچه را که لازم دارم در مغازه بیابم. دخترم هم در هنگام رانندگی از غبار انرژی استفاده می‌کند و حتی وقتی در مسیرش راننده‌ی مضطربی را می‌بیند که با سرعت رانندگی می‌کند، غبار انرژی مثبت را بر او می‌افشاند تا او نیز صحیح و سالم به مقصد برسد. امروز، غبار قدرشناسی را با خود داشته باشید و آن را با گفتن سپاسگزارم، بر تمام ارایه‌دهندگان خدمت به شما بیافشانید. دست کم امروز از ده نفر که خدمتی برای‌تان انجام می‌دهند تشکر کنید. مهم نیست اگر فرصت نمی‌یابید که شخصاً این کار را انجام دهید، در ذهن خود نسبت به کسی که سرویسی برای شما فراهم آورده سپاسگزار باشید؛ غبار انرژی مثبت باز هم به آنها می‌رسد. برای مثال در ذهن‌تان به خود بگویید:
از آن نظافت‌چی که در ساعات اولیه‌ی صبح کار می‌کند تا خیابان‌ها عاری از زباله باشد، تشکر می‌کنم. هیچ‌گاه قدر زحمات این شخص را که هر روز مانند ساعت برای من کار انجام داده ندانستم. از او سپاسگزارم.
مطمئن شوید حساب افرادی را که خدمتی به شما ارایه می‌دهند نگاه می‌دارید و دراین روز حتماً از ده نفر تشکر می‌کنید و غبار انرژی مثبت را بر آنها می‌افشانید. اگر هنگامی که از آنها تشکر می‌کنید انرژی افشانده شده را به صورت غبار درنظر بگیرید که بر روی افراد ریخته می‌شود، آنگاه شما تصویری نامرئی از آن چیزی در اختیار خواهید داشت که نیروی قدرشناسی نام دارد. این تصویر ذهنی به شما کمک خواهد کرد تا باور کنید که غبار مثبت شکرگزاری، به راستی به افراد می‌رسد و در بهتر شدن شرایط زندگی‌شان به آنها کمک می‌کند. هربارکه شما غبار انرژی را بر افراد می‌افشانید، در زندگیِ شما نیز تأثیرات متقابل خواهد داشت.
اگر امروز در خانه هستید، یک قلم و کاغذ بردارید یا با استفاده از کامپیوترتان، به خاطرتان برگردید و رویدادهایی را به یاد آورید که کسانی به خاطر شما از چهارچوب کار و زندگیِ خود بیرون آمده و به شما خدمتی کرده‌اند. ممکن است این آدم شخصی پشت تلفن باشد یا یک فروشنده که عزم انجام کاری را برای شما داشته است. شاید خدمتی ویژه از پُستچی یا نظافتچی یا شرکت‌های بازیافت یا از فروشنده‌ی فروشگاه محل‌تان باشد. لیستی از ده موردی را که هر کسی به شما کمک ویژه کرده تهیه کنید و با استفاده از کلمه‌ی سپاسگزارم، غبار انرژی مثبت را بر همه‌ی آنها بیفشانید.

یادآوری
امروز، تمرین فردا را بخوانید چراکه تمرین روز یازدهم از زمانی آغاز می‌شود که از خواب بیدار می‌شوید.
تمرین شماره ۱۰
انرژی مثبت همچون گرد و غبار همه را فرا می‌گیرد
۱- موهبت‌های خود را بشمارید: لیستی از ده موهبت‌تان تهیه کنید و بنویسید که چرا نسبت به آنها احساس سپاسگزاری دارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، کلمه‌ی سپاسگزارم را سه بار بگویید و تا آنجا که می‌توانید برای موهبت‌هایی که دارید قدرشناس باشید.
۲- امروز، با تشکر مستقیم یا تشکر ذهنی از ده نفری که به شما خدمتی ارایه کردند و شما از آن سود بردید غبار انرژی مثبت را بر آنها بیافشانید. از آنها برای سرویسی که به شما دادند با صمیمت تمام قدرشناسی کنید.
۳- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و کلمه‌ی سپاسگزارم را به خاطر بهترین اتفاقی که در روز برای شما رُخ داده بر زبان آورید.
۴- امروز تمرین فردا را بخوانید، چراکه تمرین روز یازدهم زمانی شروع می‌شود که شما از خواب برمی‌خیزید.

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
نه مستانه جان خود اون مورد رو نمیتونی بنویسی ولی مثلا میتونی حس خوب و خوشحالیت رو تو لیست بنویسی به طور کلی این تمرینها برای شکرگزاری در مورد چیزهایی هستش که داریم حالا میتونه هر چیزی باشه حتی یه حال خوب برای چیزی که الان نداریمش ، ولی برای خود اون مورد به طور خاص تا به دستش نیاری تو این لیست نوشته نمیشه
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

تمرین روز یازدهم :
یک صبح فرحبخش

بامدادان که از خواب برمی‌خیزید، از این که زنده‌اید، می‌اندیشید، لذت می‌برید و عشق می‌ورزید احساس خوشبختی کنید.
مارکوس اورلیوس (۱۲۱-۱۸۰)
امپراتور روم

برای آنکه مطمئن شوید روزی که در پیش دارید روزی فرحبخش است، باید صبح‌تان را از قدرشناسی سرشار کنید. وقتی شکرگزاری را با برنامه‌های عادیِ صبحگاهی‌تان می‌آمیزید، نتیجه‌ی مثبت آن را در طول روز احساس خواهید کرد.

هر صبح فرصت‌های زیادی برای شکرگزاری وجود دارد واین با برنامه‌های عادی‌تان تداخلی نخواهد داشت و از شما وقت اضافی نخواهد گرفت، چراکه شما می‌توانید آن را در خلال برنامه‌های دیگرتان نیز انجام دهید. در شروع صبحِ با قدرشناسی، سود دیگری نیز نهفته است زیرا می‌تواند شما را از توجه به افکار منفی و مخرب بازدارد و از دردسر نجات دهد چون ممکن است این افکار تمام روزتان را خراب کند و خود متوجه نباشید.برای یافتن نکات مثبت در زندگی برای قدرشناسی، ذهن خود را متمرکز کنید، آنگاه فرصتی برای افکار منفی و زیان‌آور نخواهد بود. بعد از انجام این تمرین، در حالی که احساس خوشحالی و اعتماد به نفس بیشتری دارید، به فعالیت‌های روزانه می‌پردازید و این دقیقاً زمانی است که شما خواهید دید که دیگرگونی در برابر چشمان‌تان رخ می‌دهد

.

امروز هنگامی که بیدار می‌شوید و روز جدیدتان را آغاز می‌کنید، پیش از دست زدن به هر کاری کلمه‌ی سپاسگزارم را بگویید. تشکر کنید چراکه شما یک روز دیگر زنده هستید و یک فرصت دیگر برای زندگی به شما داده شده است. زندگیِ هر روزتان یک هدیه است، و هنگامی که شما به راستی به آن می‌اندیشید، برای‌تان باورنکردنی خواهد بود که یک روز از خواب برخیزید و شکرگزار نباشید. اگر فکر می‌کنید که این مسئله در حقیقت آن قدرها هم مهم نیست، خوب، فقط سعی کنید یک روز را از دست بدهید! مهم نیست که چه قدر خواب‌آلود باشید یا اینکه ساعت زنگدارتان شما را برای کار بیدار کرده است، فقط برای یک روز دیگر از زندگی‌تان، کلمه‌ی سپاسگزارم را بگویید.

برای خوابی خوش در طول شب تشکر کنید. آیا خوش شانس بوده‌اید که توانستید در رختخواب و با لحاف وبالش به خوبی بخوابید؟! پس برای این نعمت قدرشناس باشید. همین که از تخت بیرون می‌آیید و پا‌تان را بر زمین می‌گذارید، قدرشناس باشید، آیا یک حمام دارید؟ قدرشناس باشید. آیا وقتی شیر آب را باز می‌کنید، آب تازه و تمیز از آن جاری می‌شود؟ قدرشناس باشید. به تمام افرادی فکر کنید که زمین‌ها را حفر می‌کنند و لوله‌ها را در تمام کشور یا شهرتان زیر زمین می‌گذارند تا شما با باز کردن شیر، آب زلال و تمیز را دریافت کنید. پس قدرشناس باشید! وقتی مسواک و خمیردندان‌تان را برمی‌دارید، قدرشناس باشید! بدون آنها شما صبحی زیبا و دلنشین را آغاز نخواهید کرد. برای حوله و صابون و آینه و هر چیزی که در حمام است و باعث می‌شود در طول روز سرحال و شاداب و آماده باشید، احساس قدرشناسی داشته باشید.

همانطور که لباس می‌پوشید، به این فکر کنید که چقدر خوش شانس هستید که لباس‌هایی دارید تا از بین آنها یکی را برگزینید و بپوشید. پس قدرشناس باشید! به این بیندیشید که چه کسانی کار کرده‌اند تا شما امروز لباسی شیک بپوشید. این فکر زمانی به نظرتان خواهد رسید که فکرکنید لباسی که می‌پوشید در کجا آماده شده و از چه کشورهایی عبورکرده است. پس هر روز قدرشناس باشید. آیا کفش دارید؟ خوش به حال‌تان! زندگی‌تان را بدون آنها تصورکنید. برای داشتن کفش‌هاتان سپاسگزار باشید.

من همواره از چشم‌انداز روزی نو، تلاشی تازه، آغازی دوباره لذت برده‌ام. به این امید که شاید در جایی پشت صبح، رخداد خوشایند کوچکی منتظرم بوده است.
ج – ب- پرسپتلی (۱۸۹۴-۱۹۸۴)
نویسنده و نمایشنامه نویس

امروز را با تمرین قدرشناسیِ متمرکز و افزودن انرژیِ‌ مثبت در زندگیِ صبحگاهی‌تان تا آنجا که می‌توانید روزتان را دلپذیر کنید. از لحظه‌ای که چشم‌تان را باز می‌کنید، تا لحظه‌ای که کفش‌تان را پوشیده‌اید و آماد‌ه‌اید تا سَرِ کار بروید، کلمه‌‌ی سپاسگزارم را بگویید، برای هر چیزی که لمس و استفاده می‌کنید. مهم نیست اگر صبح‌ها دوش نمی‌گیرید یا لباس نمی‌پوشید تا سَرِ کار بروید، شما هنوز می‌توانید تمرین صبح فرحبخش را انجام دهید و آن را به برنامه‌ی صبحگاهی‌تان بیفزایید. اگر از خواب برمی‌خیزید و نخست صبحانه می‌خورید، پس به خاطر هر چیزی که برای صبحانه‌تان برمی‌دارید و استفاده می‌کنید سپاسگزار باشید. به خاطر صبحانه، آبمیوه و چای و قهوه‌ی صبحگاهی‌تان قدرشناس باشید. آنها صبح شما را دلپذیر می‌کنند و برای سراسر روز به شما انرژی می‌دهند. به خاطر داشتن لوازم آشپزخانه‌ای که برای صرف صبحانه از آن‌ها استفاده می‌کنید، شکرگزار باشید. برای یخچال، بشقاب، توستر، کتری،‌ قهوه‌ساز و … .

من هر روز صبح هنگامی که از خواب برمی‌خیزیم بدون استثناء، همین که یک پایم را بر زمین می‌گذارم می‌گویم «سپاس» و وقتی که پای دیگرم بر زمین می‌رسد می‌گویم «گزارم». وقتی به سوی حمام می‌روم، با برداشتن هر گام، این کلمه‌ی پُرانرژی را می‌گویم. هر چیزی را که در حمام برمی‌دارم و استفاده می‌کنم این کلمه را در ذهن‌ام تکرار می‌کنم. وقتی لباس می‌پوشم و برای فعالیت‌های روزانه آماده می‌شوم، با شعف به هوا می‌پرم. و هنگامی که چنین احساس شادی و شعفی دارم، درمی‌یابم که قدرشناسیِ من انرژیِ مثبت را به کار انداخته و روزی دل‌انگیز خواهم داشت. همین‌طور که زمان اجازه می‌دهد متوجه می‌شوم که قدرت قدرشناسی با من همراه است چراکه رخدادهای خوب یکی پس از دیگری در پی‌ام می‌آیند و هر چیز خوبی که اتفاق می‌افتد، من شکرگزارتر می‌شوم که این باعث شتاب گرفتن عملکرد انرژیِ‌ مثبت در زندگی می‌شود و رخدادهای بهتری در زندگی‌ام روی می‌دهد. لابد می‌دانید آن روزهایی که همه چیز بر مدار مراد آدم می‌گردد چه روزهایی هستند؟ خوب این دقیقاً همان چیزی است که بعد از تمرین به سراغ‌تان می‌آید، ولی چند برابر!

تمرین شماره ۱۱
یک صبح فرحبخش

۱- هنگامی که برای یک روز نو و تازه از خواب برمی‌خیزید، پیش از انجام هرکاری کلمه‌ی سپاسگزارم را بگویید.
۲- از لحظه‌ی بازکردن چشمان‌تان تا لحظه‌ای که برای بیرون رفتن از خانه آماده می‌شوید، برای هر چیزی که برمی‌دارید و مورد استفاده قرار می‌دهید سپاسگزاری کنید.
۳- موهبت‌های داشته‌تان را بشمارید: لیستی از ده موهبت خود تهیه کنید و بنویسید که چرا برای داشتن آنها سپاسگزارید. لیست را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، سه بار کلمه‌ی سپاسگزارم را بگویید و تا آنجا که می‌توانید برای موهبت‌هایی که دارید قدرشناس باشید.

۴- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و کلمه‌ی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در روز برای شما رخ داده بر زبان‌ آورید.

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
به رویاهایتان سفت بچسبید؛ چراکه رویاها از یک نظر، اسباب سازنده‌ی واقعیت هستند. لئوبوسکالیا آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
پائولو کوئیلو در کتاب چون رود جاری باش در داستان کتاب راهنمای کوهنوردی با تشبیه دنبال کردن رویاها به کوهنوردی می گوید: «کوهی را که می‌خواهی از آن بالا بروی را انتخاب کن : تحت تاثیر حرف‌های دیگران قرار نگیر که می‌گویند: "فلان کوه قشنگ‌تر است" یا " بهمان کوه راحت‌تر است". قرار است برای رسیدن به مقصت، نیرو و شور و شوق زیادی صرف کنی، پس مسئول انتخاب خودتی و باید از کارت مطمئن باشی.» آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
ممنون مامان علیرضا جان که من رو فوران انرژی توصیف کردین من با این حرفای شما بیشتر انرژی می گیرم ممنون از حضورتون تو تاپیک من ان شاءالله که هر چه زودتر به یه مستاجر خوب رهن داده میشه مطمئن باش توکلت به خدا باشه عزیزم من کاره ای نیستم
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

تمرین روز دوازدهم :
انسان‌های توانمندی که تغییری ایجاد کرده‌اند

برخی مواقع فروغ ما به خاموشی می‌گراید و با بارقه‌ای از شخصی دیگر دوباره روشن می‌شود. هرکدام از ما باید با قدردانیِ عمیق به آنانی بیندیشیم که شعله‌ی درون ما را روشن و زنده نگه می‌دارند.
دکتر آلبرت شوایتزر (۱۸۷۵-۱۹۶۵)
برنده‌ی جایزه‌ی نوبل
سرپرست هیئت پزشکی برای محرومان – فیلسوف

همه‌ی ما در لحظات بخصوصی از زندگی که نیاز به کمک داشته‌ایم، از دیگران کمک و راهنمایی و حمایت دریافت کرده‌ایم. گاهی اوقات شخصی دیگر با تشویق یا راهنمایی و یا با حضوری به موقع زندگیِ ما را تغییر می‌دهد. بعد زندگی پیش می‌رود و ما لحظاتی را که کسی طیِ آنها زندگی‌مان را تغییر داده است فراموش می‌کنیم. گاهی اوقات حتی تأثیر دیگران را از یاد می‌بریم؛ مدت‌ها بعد که به زندگی‌مان نگاه می‌کنیم، درمی‌یابیم که آن شخصِ به‌خصوص در زندگیِ ما چه نقش محوریِ شگرفی داشته و به صورت فوق‌العاده‌ای زندگی‌مان را دیگرگون کرده است.

ممکن است این فرد یک معلم، یک مربی، دایی، عمو، خاله یا عمه، برادر، خواهر، پدر یا مادر بزرگ یا هریک از دیگر اعضای خانواده باشد. ممکن است دکتر، پرستار یا بهترین دوست‌تان باشد. ممکن است همان کسی باشد که شما را به شریک فعلی‌تان معرفی کرده یا شما را با موضوعی آشنا ساخته که زمینه‌ی مورد علاقه برای فعالیت شما شده است. کسی باشد که حتی نمی‌شناختیدش و او خیلی کوتاه در زندگیِ شما ظاهر شده و تأثیری بسیار ژرف و اساسی در زندگی‌تان ایجاد کرده باشد.

مادربزرگ‌ام عشق به کتاب و آشپزی و رفتن به حومه‌ی شهر را در وجود من برانگیخت. وقتی او عشق وعلاقه‌اش را با من تقسیم کرد، این مسایل زندگیِ مرا تغییر داد. آشپزی برای مدت بیست سال به سرگرمیِ مورد علاقه‌ام تبدیل شد و عشق به کتاب باعث شد که من نویسنده شوم و عشق به حومه‌ی شهر بر محل زندگی‌ام در زندگی تأثیر گذاشت.
مادر بزرگم همچنین مرا عادت داد تا قدرشناس باشم و واژه‌ی سپاسگزارم را به طور مستمر بگویم. آن وقت‌ها فکر می‌کردم او می‌خواهد که من مؤدب باشم. بعدها دریافتم که وقتی مرا به گفتن واژه‌های مثبت عادت داد در حقیقت بهترین هدیه را به من بخشید. او اکنون دیگر زنده نیست ولی من همیشه به خاطر تأثیر شگرفی که در زندگی‌ام گذاشت از او سپاسگزارم. مادر بزرگ ازت سپاسگزارم !

امروز، شما به افرادی خواهید اندیشید که زندگی‌تان را تغییر داده‌اند. جایی خلوت را پیداکنید و بنشینید و به سه انسان خاصی بیندیشید که زندگیِ شما را تحت تأثیر قرار داده‌اند. وقتی سه نفر را برگزیدید، با فرض اینکه هم اکنون روبروی شما حاضرند با یک یک‌شان صحبت کنید و به آنها بگویید که چرا از آنها سپاسگزارید و چگونه زندگیِ شما را تحت تأثیر قرار داده‌اند.

این تمرین را حتماً در یک جلسه و با درنظر گرفتن سه نفر اجرا کنید چراکه باعث می‌شود احساس شکرگزاریِ شما را به سطوح بالاتری ببرد. اگر این تمرین را در طول روز به صورت تکه تکه انجام دهید، نه آن احساس شکرگزاریِ عمیق را خواهید داشت و نه از نتایج شگفت‌انگیز آن برخوردار خواهید شد.

این یک نمونه از آن چیزی است که شما می‌توانید بگویید:
سارا، می‌خواهم از اینکه تشویق‌ام کردی که پیرو احساساتم باشم از تو سپاسگزاری کنم. من آن روز سر در گم و کلافه بودم و حرف‌های تو مرا از ناامیدی نجات داد. به خاطر آنچه که به من گفتی، جرأت آن را پیداکردم که به دنبال رؤیاهایم بروم و به فرانسه رفتم تا به عنوان یک شاگرد آشپز کار کنم. من الان زندگیِ رؤیاهایم را دارم و نمی‌توانم از این شادتر باشم. تمام این‌ها به خاطر چیزی است که تو آن روز به من گفتی. ازت سپاسگزارم سارا!

این بسیار مهم است که شما دلیل این را بگویید که چرا امروز احساس شکر و سپاس می‌کنید. هر چه بیشتر بگویید و احساس قدرشناسی داشته باشید، نتایج بهتر خواهد بود. شما خواهید دید که با انجام این تمرین انرژیِ‌ مثبت در زندگیِ شما به سرحد انفجار می‌رسد. اگر شما در موقعیت یا مکانی نیستید که بتوانید بلند صحبت کنید، می‌توانید آنها را درباره‌ی هریک از افراد بنویسید، درست انگار که دارید نامه می‌نویسید.

وقتی این تمرین را تمام کردید متوجه دیگرگونیِ ژرف و شدیدی در احساسات خود خواهید شد. اولین نشانه برای آنکه بدانید انرژی به کار افتاده، احساس شادی در وجود شماست. دومین نشانه برای پی بردن به عملکرد نیروی شکرگزاری آن است که شما چیزهای باورنکردنی را جذب خواهید کرد. اگر همه‌ی اینها کافی نبود، احساس شادیِ شما بعد از تمرین قدرشناسی چیزهای باورنکردنی بیشتری را جذب خواهد کرد که شما را باز هم خوشحال‌تر می‌کند. این شاهکار زندگی‌ست و این قدرت قدرشناسی است!

تمرین شماره ۱۲
اشخاص توانمندی که تغییری ایجاد کردند

۱- موهبت‌های خود را بشمارید: لیستی از ده موهبت تهیه کنید و بنویسید که چرا برای آنها سپاسگزارید. لیست خود را از نو بخوانید و در پایان هر مورد، کلمه‌ی سپاسگزارم را سه بار بگویید و تا آنجا که می‌توانید برای موهبت‌هایی که دارید قدرشناس باشید.
۲- محل ساکت و آرامی را پیدا کنید و نام سه نفر را که تغییری شگرف در زندگیِ شما ایجاد کردند روی کاغذی بنویسید.
۳- از تک تک کسان نامبرده در لیست با ذکر دلیل ودرست مانند اینکه در برابرتان حاضرند تشکر کنید و به هریک از آنها بگویید که چه تغییری در زندگیِ شما ایجاد کرده است.
۴- پیش از آنکه بخوابید، افکارتان را متمرکز کنید و کلمه‌ی سپاسگزارم را برای بهترین اتفاقی که در روز برای شما رُخ داده بر زبان آورید.

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
با افکار زیبا زندگی کنیم چون زندگی به اندازه ی افکار ما زیباست آپلود عکس
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******