zahraaaa975 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 693 عنوان خانوما لطفا جواب بدیدن؟؟؟🙏🙏🙏🙏خواهش میکنم 63 بازدید | 8 پست من ۶ روز به پریودم مونده همینطوری شانسی یدونه کیت تخمک گذاری استفاده کردم دوتا خطشم قرمز شد از چی میتونه باشه؟؟؟این ماه اقدام هم داشتم میشه یعنی باردار باشم کیت نشون بده!!! 1401/05/24 | 10:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک۵۶۵۰ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 751 میگی کیت تخمک گذاری گذاشتم پس ربطی ب باردار بودن نداره اون بیبی چک بزار ببین بارداری یا ن
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99090 بیبی بزن فک نکنم کیت حاملگیونشون بده وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 تخمک گذاری چه ربطی به بارداری داره بی بی بزن با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
zahraaaa975 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 693 میگی کیت تخمک گذاری گذاشتم پس ربطی ب باردار بودن نداره اون بیبی چک بزار ببین بارداری یا ن پس چجوری میشه یعنی من ۶ روز به پریودم مونده وقت تخمک گذاریمه
قاصدک۵۶۵۰ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 751 پس چجوری میشه یعنی من ۶ روز به پریودم مونده وقت تخمک گذاریمه تنبلی تخمدان داری؟
zahraaaa975 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 693 تنبلی تخمدان داری؟ نه اتفاقا همین ماه دکتر رفتم گفت خوبه 🙂
zahraaaa975 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 693 ربطی ب بارداری نداری.تخمکگداریته اخه من ۱۰ روز بعد پریودی هم زدم مثبت شدم بعد اون یبارم زدم منفی شد الان دوباره مثبته