2777
2789
عنوان

من به ته زندگی رسیدم ولی شوهرم نه

318 بازدید | 24 پست

خیلی بحثهامون بدجوره

شوهرم وسواس داره

گذشته از وسواسش خیلی بد اخلاقه

ادم رو کنترل میکنه،انگار من عقل ندارم

امروز با دوستم قرار داشتم

دعوا افتاد که وسط امتحان هاته و....

ولی خودش دیشب مهم‌ن اورده

قشنگ می خواد مدیریت کنه ادم رو

وسواسم که داره

غرغرو هم هست

دیگه نمی خوام با هم زندگی کنیم

ولی دل اشوب درست کردن‌رو هم ندارم

میگم بیا توافق کتیم

یه قرون هم ازت چیزی نمی خوام

فقط برو بزار منم نفس بکشم

میگه نه

باز کار خودش رو میکنه

بچه داری؟ فرار کن این آدم پیرت میکنه

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش روانپزشک 

مطمعن باش یه اختلال داره که باید درمان بشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه داری؟ فرار کن این آدم پیرت میکنه

نه ندارم

دست نمیرنه به ادم اصلا

جدیدا اینطور شده

کجا فرار کنم

از اونهاس که باید با کولی بازی جدا بشی ازش

منم این کارها رو صلاح نمیدونم

همه دغ کنن واسه یه حدا شدن ما

نه ندارم دست نمیرنه به ادم اصلا جدیدا اینطور شده کجا فرار کنم از اونهاس که باید با کولی بازی جدا ...

بزار دق کنن مگه از خودت و آسایش زندگیت مهم ترن؟ مگه چند بار میخوای زندگی کنی؟ مگه برا مردم زندگی میکنی؟ به خودت رحم کن عزیزم همچین آدمی درست نمیشه

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
بزار دق کنن مگه از خودت و آسایش زندگیت مهم ترن؟ مگه چند بار میخوای زندگی کنی؟ مگه برا مردم زندگی میک ...

منظورم از کسی خانوادمن

بیماری دارن

استرس خطرناکه

شوهر منم که قیل و قال کنه

روانی شدنش ترسناکه

منظورم از کسی خانوادمن بیماری دارن استرس خطرناکه شوهر منم که قیل و قال کنه روانی شدنش ترسناکه

از این خیلی می ترسم 

ترس دارم دخترم یا پسرم بخاطر استرس من مشکل شون رو به من نگن 

عزیزم باید کاری بکنی ببرش دکتر با بزرگتری صحبت کن باهاش حرف بزنن تا کی میتونی تحمل کنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

از این خیلی می ترسم  ترس دارم دخترم یا پسرم بخاطر استرس من مشکل شون رو به من نگن  عزیزم ...

یه جیز دوستانه بگم؟

به عنوان یه مادر برین مشاوره خوب

که استرست درمان بشه

منم استرسیم 

پولم کمه و شوهرم کنترل گر

از اب و گل در بیام میرم سراغ درمان استرسم

به باباش بارها گفتم.مرد عاقلیه

ولی کاری نمیتونه بکنه

به خانوادم هم گفتم یه بار در حد اینکه بد اخلاقه

جدی نگرفتن چون شرایط مناسب نبود

یه جیز دوستانه بگم؟ به عنوان یه مادر برین مشاوره خوب که استرست درمان بشه منم استرسیم  پولم ...

بیماری قلبی دارم استرس برام خوب نیست 

استرس اونطوری ندارم عزیزم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ