2821
2789
همه چی ب ازدواج ختم نمیشه ... ازدواج رو تو ذهنت گنده و گنده تر نکن  دنبال کار باش... سعی کن ت ...

ازدواج رو‌گنده نمیکنم خودش گنده هست مهم ترین بخش زندگیه کاش ازین خونه می‌تونستم برم اصلا نمی‌دونم خدایی وجود داره یا نه شایدم واقعا وجود نداره

اول اینکه واقعا بهتون تبریک میگم که بااین شرایط تونستید این رشته قبول شید، واقعا با ...

الان شرایطشون خوب شده از صفر رسیدن به ماهی ده دوازده تومن ولی بازم توقع دارن من برم سرکار و مشکلاتشونو حل کنم بابام توقع داره من خرجشو بدم و خودش دیگه مجبور نباشه بره سرکار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فررزند بزرگ خانواده هستید؟  خب این توقع از کجا اومده؟

اره فرزند اولم این توقع ازونجایی اومده که بابای من یه آدم از خود راضی و بی عرضه و بی مسئولیته و اصن درکی از شرایط من نداره و کلا تو کل عمرم به هیچ دردی نخورده

اره فرزند اولم این توقع ازونجایی اومده که بابای من یه آدم از خود راضی و بی عرضه و بی مسئولیته و اصن ...

مادرتون چی؟ ببخشید اینو میگم اما پدرتون بجز مشکل اخلاقی مشکل دیگه ای ندارن؟ 

مادرتون چی؟ ببخشید اینو میگم اما پدرتون بجز مشکل اخلاقی مشکل دیگه ای ندارن؟

مامانم که یه آدم خودخواهه که حتی به رشته ای که من خوندم حسادت می‌کنه یه آدم عقده ای که دوس داره زندگی منم مثل خودش باشه و اگر جایی هم ببینه من حالم خوبه سعی می‌کنه خرابش کنه 

بابامم فقط معتاد نیس ولی تمام خصوصیات آدمای معتاد و داره بی نهایت بی مسئولیته و غلام حلقه به گوش مامانم با اینکه در ظاهر به شدت عصبی و دیوونس ولی در باطن کاملا مطیع مامانمه

مامانم که یه آدم خودخواهه که حتی به رشته ای که من خوندم حسادت می‌کنه یه آدم عقده ای که دوس داره زندگ ...

شرایطتتون سخته میدونم، شاید هرکسی دیگه حای شما بود الان خیلی شرایطش از این بدتر بود، معلومه دختره فهمیده وصبوری هستید، 

باتوجه ب حرفای که زدین متآسفانه پدر ومادرتون با حرف زدن متوجه اشتباهشون نمیشن 

شما بهتره تا جای که میتونید فقط فقط ب آینده ورشته تون  فکرکنید، ونزارید هیج چیزی مانع رسیدن ب هدفتون بشه، اجازه ندین حرفای خانوادت روتون اثرمنفی بزاره، شما دیگه این همه سختی رو ب جون خریدین پس نباید دررسیدن ب هدفتون  بی انگیزه بشید، 

شرایطتتون سخته میدونم، شاید هرکسی دیگه حای شما بود الان خیلی شرایطش از این بدتر بود، معلومه ...

مشکل اینجاس که هیچ‌ هدفی دیگه ندارم رسیدن به هیچ جایی خوشحالم نمیکنه یه ازدواج خوب میخواستم که اونم نمیتونم داشته باشم تصور اینکه هیچ وقت قرار نیس طعم عشق و بچشم حالمو خراب می‌کنه واقعا نمیتونم تصورش کنم که هیچ وقت حالم قرار نیس تغییر کنه هیچ وقت قرار نیس کنار یه نفر آرامش داشته باشم 

مشکل اینجاس که هیچ‌ هدفی دیگه ندارم رسیدن به هیچ جایی خوشحالم نمیکنه یه ازدواج خوب میخواستم که اونم ...

آخه چرا این حرف میزنید ها! 

مگه قراره هرکی توخانوادش مشکل داشت از اینده وازدواج زده بشه، مگه شما چی کم دارین نسبت ب دیگران ها. شما فقط باید اعتماد بنفس تونو بالاببرید، سن تون هم درحدی نیس که بگید برا ازدواج دیر شده باشه. فقط اگه بخواید بخاطر فرار از مشکلات تن ب هر ازدواجی بدین بزرگترین اشتباه زندگیتونو میکنید

آخه چرا این حرف میزنید ها!  مگه قراره هرکی توخانوادش مشکل داشت از اینده وازدواج زده بشه، مگه ش ...

چون موهام ریخته و خیلی کم پشته و اینکه از قیافمم خوشم نمیاد با این وضع قیافه و خانوادم که همه می‌دونن چقدر فقیر بودیم دیگه اون چیزی که می‌خوام نمیشه 

چون موهام ریخته و خیلی کم پشته و اینکه از قیافمم خوشم نمیاد با این وضع قیافه و خانوادم که همه می‌دون ...

واقعا اینا دلیل از دست دادن اعتماد بنفست اس! 

آخه اینا اصلا درحدی نیستن که بخوان تو خودتو براشون سرزنش کنی، از طرفی کی گفته قیافه برا ازدواج همه جیزه ها! بابا اخلاق، معرفت، شخصیت، درک کردن، منطق داشتن، حیا. اعتقادات، همه اینا از قیافه دراولویت تر هستن