سلام خانما من امروز ۴ روز از موعد پربودم میگذره و سه تا بی بی چک زدم و مثبت بود امروز صبح رفتم ازمایش تیتر بتا دادم قرارع ساعت یک و نیم جوابشو بدن تو اون مشخص میشع باردارم یا نه؟ مینویسن چهد هفته هستم؟
مبارکت باشه عزیزم 😍 تجربه کردم این بی بی چک مثبت چه حس خوبی میده آدم هعی را به راه میره نگاهشون میکنه میگه یعنی واقعا بالاخره مثبت شد
مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم
عزیزم ازهمون اول ک جواب ازمایش مثبت شد باید بریم پیش متخصص پرونده داشته باشیم؟میشه از اولین اقدامات ...
میتونی همون موقع بری میتونی صبر کنی تا حدودا۸هفته بشه که هم بری زیر نظر دکتر هم بری بیینی قلبش تشکیل شده یا نه من تا ازمایشم مثبت شد رفتم دکتر چون سوال داشتم نمیدونستم باردارم سرما خورده بودم و قرص میخوردم رفتم تا مطمئن شم بچه چیزی نشده باشه با اون قرصا
اگه میخوای ازمایش بدی برای بارداری یه آزمایش کلی بده و باید ناشتا باشی برای ازمایش کلی چون وقتی جواب ازمایشت اومد و باردار بودی باید اون ازمایش کلی رو بدی تو همون موقع ناشتا برو و بگو آزمایش کلی میخوام و میخوام بدونم باردارم یا نه که دیگه نخوای باز بری ازمایش بدی