2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
اگه میخوای ازمایش بدی برای بارداری یه آزمایش کلی بده و باید ناشتا باشی برای ازمایش کلی چون وقتی جواب ...

عه کاش منم میدونستم ناشتا هم بودما ولی فقط تیتر بتا دادم 😶 ازمایش کلی خون و ادرار میکیرن؟

نیازی نیست ناشتا باشی.هر ساعتی از شبانه روز هم میتونی بری تست بدی.از روی بتا تیتر حدودا هفته بارداری هم مشخص میشه.

اما سونو دقیقتره.و اینکه بهتره بین هفته هشت و نه بری سونو.زودتر نرو که اگر یه وقت نشون نداد الکی استرس نگیری.

مبارک باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی منظورت هم خونو هم ادراره؟

اره تو این آزمایش مشخص میشه که عفونت و تیروئید و قند داری یا نه که اگه داشته باشی تا دیر نشده و بچه بزرگ نشده بهت قرص بدن درمان شی مثلا من تیروئید بارداری داشتم و الانم قرص میخورم تا به دنیا میاد هم باید ادامه بدم

منم واقعا باورم نمبشع اخه اولین ماه اقدامم بود و فقط یکبار اقدام داشتم اصلا باورم نمبشه  

ای جانم منم پنج سال منتظر بودم همش اقدام   دارو دیگه  دوماه بی خیال شدم بعد عید برم  برا کاشت جنین آخه بهم دکتر گفت نازایی 

همون قبل عید پاک شدم یه شب اقدام  بدون برنامه   داشتیم بعد رفتیم سفر دیگه اقدام نداشتیم 

قبل موعدم فروردین  روزه هم بودم هفتم ماه رمضون  داشتم کمد مرتب میکردم سر صبح دیدم یه بی بی چک از بهمن ماه مونده  گفتم بزار استفاده کنم. حلال شه  نبینمش دیگه من که می‌خوام برم کاشت جنین اردیبهشت ماه 

رفتم بی بی چک زدم دیدم دوخط پر رنگ  شد باور نکردم پس فرداش هم رفتم آزمایش گفت بارداری  

الان  سه روز دیگه دارم میرم تو ۲۳ هفته 

خدارو هزار مرتبه شکر   ان شاءالله قسمت همه بشه همچین معجزه هایی

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
عه کاش منم میدونستم ناشتا هم بودما ولی فقط تیتر بتا دادم 😶 ازمایش کلی خون و ادرار میکیرن؟

عیب نداره در هر صورت بعد تأیید آزمایش  بارداری وقتی میری پیش دکتر. برات  آزمایش کامل بارداری می‌نویسه   

از قند و چربی  تیروئیدگرفته عفونت تا  ایدز برا من که اینجوری  کلی نوشت ولی لااقل خیال آدم راحت میشه 

حدودا ۵۰۰شد آزاد البته دفترچه نداشتم 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم