2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه عزیزم 😍 تجربه کردم این بی بی چک مثبت چه حس خوبی میده آدم هعی را به راه می‌ره نگاهشون می‌کنه میگه یعنی واقعا بالاخره مثبت شد   

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
عزیزم ازهمون اول ک جواب ازمایش مثبت شد باید بریم پیش متخصص پرونده داشته باشیم؟میشه از اولین اقدامات ...

من کسانی رو میشناسم که دیگه تو ۲۰ هفته رفتن تشکیل پرونده دادن

کسانی حتی نزدیک زایمان

معمولا آدم سر اولی خیلی میچکه میلرزه.

ولی دلیل نمیشه تند تند سونو کنید و بچه رو داغون

پایان شب سیه سفید است
عزیزم ازهمون اول ک جواب ازمایش مثبت شد باید بریم پیش متخصص پرونده داشته باشیم؟میشه از اولین اقدامات ...

میتونی همون موقع بری میتونی صبر کنی تا حدودا۸هفته بشه که هم بری زیر نظر دکتر هم بری بیینی قلبش تشکیل شده یا نه من تا ازمایشم مثبت شد رفتم دکتر چون سوال داشتم نمیدونستم باردارم سرما خورده بودم و قرص میخوردم رفتم تا مطمئن شم بچه چیزی نشده باشه با اون قرصا

مبارکت باشه عزیزم 😍 تجربه کردم این بی بی چک مثبت چه حس خوبی میده آدم هعی را به راه می‌ره نگاهشون می ...

منم واقعا باورم نمبشع اخه اولین ماه اقدامم بود و فقط یکبار اقدام داشتم اصلا باورم نمبشه 

بسلامتی عزیزدلم نی نی داری سالم و سلامت بغلت بگیری

سلامت باشی قشنگم

ایشاالله

توام همینطور❤🥺

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
فقط خون میگیرن؟باید ناشتا رفت؟

اگه میخوای ازمایش بدی برای بارداری یه آزمایش کلی بده و باید ناشتا باشی برای ازمایش کلی چون وقتی جواب ازمایشت اومد و باردار بودی باید اون ازمایش کلی رو بدی تو همون موقع ناشتا برو و بگو آزمایش کلی میخوام و میخوام بدونم باردارم یا نه که دیگه نخوای باز بری ازمایش بدی