2821
2789
عنوان

یعنی سقط شده؟؟؟؟

351 بازدید | 36 پست

من سیکلم 28روزس، 25ام بیبی چک هاله انداخت به سرعت، اما 28ام پریود ‌‌شدم ، اولش مسکن خوردم ولی چندساعت بعد برای بار اول رحمم  بشدت درد گرفت، جوری که حس میکردم نفخ شدید کرده و ی چیزی توش داره باز میشه 

ریسک نکن اگر ذره از حس میکنی سقط کردی باید بری دکتر احتمالا برات سونو بنویسن

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطرناکه؟ 

اگر سقط باشه و خودش در حال افتادن باشه ممکنه بقایا بمونه 

اگر بقایا بمونه باید خارج کنن بمونه عفونت میکنی

نگران نباش چیز خطرناکی نیست

با پزشک مشورت کن فقط قراره چک کنن که در صورت سقط بقایا مونده یا نه 

اگر مونده خارج کنن اگر هم میشه بچه رو نگهدارن😊❤نگران نباش

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
اگر سقط باشه و خودش در حال افتادن باشه ممکنه بقایا بمونه  اگر بقایا بمونه باید خارج کنن بمونه ...

خيلی ممنونم عزیز

لطف کردی وقت گذاشتی

یعنی بااین همه خونریزی احتمال بارداری هم هست؟ 

خيلی ممنونم عزیز لطف کردی وقت گذاشتی یعنی بااین همه خونریزی احتمال بارداری هم هست؟ 

چرا بهت دروغ بگم 

یا قائدگیت هست یا سقط کردی

اگر لکه بینی داری ممکنه هوماتهوم بارداری باشه 

ولی احتمالا شما سقط کردی عزیزم 

خيلی ممنونم عزیز لطف کردی وقت گذاشتی یعنی بااین همه خونریزی احتمال بارداری هم هست؟ 

قربونت خوشحال شدم اگر تونستم بهت کمکی بکنم😀😘

من پریودام ۲۶ روزه ست روز ۲۵ و ۲۶ بی بی چک هام هاله انداخت قشنگ هم دیدیه میشد تو تاپیکم هست

ولی ۲۸ پریود شدم

دلدردمم نسبت به ماه های قبل زیاد بود

پزشکم گفت دردو حالتات به خاطر اقدام بوده کلا بدنو بهم میریزه

اگر سقط باشه و خودش در حال افتادن باشه ممکنه بقایا بمونه  اگر بقایا بمونه باید خارج کنن بمونه ...

اون واسه هفته های بالاتره مثلا ۶ هفته به بالا

ایشون میگه پریوداش ۲۸ روزست و ۲۵ بی بیش هاله انداخته اگه هم باردار بوده باشه

اصلا به جنین نرسیده که بخواد بقایایی بمونه

دلدرد پریودی از علائم بارداریه 

خونریزیتم ممکنه لانه گزینی باشه که کم و زیاد داره

برو دکتر سرخود هیچی نخور

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
اون واسه هفته های بالاتره مثلا ۶ هفته به بالا ایشون میگه پریوداش ۲۸ روزست و ۲۵ بی بیش هاله انداخته ...

به هر حال به ریسکش نمی ارزه سقط و قائدگی تو این خانم احتمال ۵۰ ۵۰ داره 

باید بره ببینه پزشک بهش چی میگه یه خطا ممکنه داستان های غیر قابل جبران پشتش باشه

انشاالله سقط نیست همون پری باشه

دلدرد پریودی از علائم بارداریه  خونریزیتم ممکنه لانه گزینی باشه که کم و زیاد داره برو دکتر سر ...

ولی خونریزی زیاد در حد پری و به بیشتر لانه گزینی نیستا اونا در حد لکه بینی نهایت یه کوچولو بیشتر هستن