2777
2789
عنوان

یعنی سقط شده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 36 پست
ولی خونریزی زیاد در حد پری و به بیشتر لانه گزینی نیستا اونا در حد لکه بینی نهایت یه کوچولو بیشتر هست ...

نه برای من زیاد بود از روی خودم میگم

الانم که زایمان کردم بازم خیلی زیاده😕

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشون اصلا آزمایش ندادن که بی بی چک احتمال خطا داره

بیبی چک ۷۰ درصد مواقع خطا نمیگه

بعد ایشون جز بیبی چک علائم دیگه هم داشتن واسه همین میگم ۵۰ ۵۰ هست قائدگی و سقط 

ممکنه اختلال هورمونی هم باشه یا عوامل دیگه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
از درد زیاد مسکن خوردم

طوری نیست بخواد بمونه خوبِ خوب می مونه سعی کن استراحت کنی و بری دکتر 

البته بقول دوستمون بی بی چک خطا هم داره منم گولشو خوردم یه بار

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
نه برای من زیاد بود از روی خودم میگم الانم که زایمان کردم بازم خیلی زیاده😕

بدن با بدن فرق داره به ریسکش نمی ارزه ، میدونی چی میگم؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
بیبی چک ۷۰ درصد مواقع خطا نمیگه بعد ایشون جز بیبی چک علائم دیگه هم داشتن واسه همین میگم ۵۰ ۵۰ هست ق ...

من همین هفته پیش روز قبل موعد و روز موعدم سه تا بی بی چک استفاده کردم هر سه مثبت شد

کلی هم علائم داشتم 

تاخیر در پریود هم داشتم

ولی پریود شدم 

همون روزی که شبش پریود شدم رفتم آزمایش منفی بود با اینکه اومدم خونه بی بی استفاده کردم و مثبت بود

خودم میگفتم ۱۰۰ درصد باردارم چون تجربه ش هم داشتم ولی نبودم

من وقتی پریود شدم پزشکم گفت احتیاجی به سونوهم نداری 

چرا میخوام، اشتباه نوشتم نمیدونم چرا باردار نمیشم 

عزیزم منم یه سال طول کشید باردار بشم و طول این یه سال دو بار شدم و سقط شد بار اول تازه وارد چهار ماه بودم و بار دوم هم هشت هفتگی و هر دارو و چیزی بود امتحان کردم اگه تا الان دارو استفاده نکردی از دکتر بخواه برات دارو برای سریع باردار شدن بده اگه کردی احتمالا تخمک و اسپرم ضعیف هست و دارو تقویتی باید استفاده کنید و از لحاظ تغذیه خیلی رسیدگی کنی 

من همین هفته پیش روز قبل موعد و روز موعدم سه تا بی بی چک استفاده کردم هر سه مثبت شد کلی هم علائم دا ...

خب این در مورد شما بوده چیز های به این مهمی رو نمیشه با تجربیات بقیه رد کرد و سرسری گذشت 

اما این هم‌نمیشه انکار کرد که بیبی چک تا ۴۰ درصد احتمال خطا داره و هرگز جای قطعیت ازمایش رو نمیگیره

عزیزم منم یه سال طول کشید باردار بشم و طول این یه سال دو بار شدم و سقط شد بار اول تازه وارد چهار ماه ...

بخدا کلی گرمی به شوهرم دادم و خودم

چقدر حلوا و معجون درست کردم