2777
2789
سعی کن رشته خوبی بری که کار براش باشه

انتخاب رشته کردم

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قدم کوتاهه اخه🥺۱۵۷ زبانم باید بلد بود؟؟؟ عزیزم نمیدونی دفتر های هواپیمایی چطوره استخدامش؟؟؟حقوقشو ...

کوتاه نمیشه اسمش و گذاشت...

قدت همینقدر و صد در صد پوئن های مثبت بسیار زیادی داری که کسی مثل من نداره خودت و دست کم نگیر🥰

زبان انگلیسی و عربی و ترکی مسلطم ...

اما از واجباتش همون زبان انگلیسیه

از دفاتر هواپيمايي خبر ندارم گلم من مهماندارم تو بخش اداری کاری ندارم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
کنکور دادی؟؟؟چه رشته ای زدی رتبه ات خوب شد؟؟؟

نه بابا تازه امسال انتخاب رشته کردم عزیزم😂

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
اها عزیزم فک کردم انتخاب رشته کنکور میگی چون الان بحث اش داغه😀موفق باشی

مرسی گلم همچنین