2777
2789
عنوان

وای بچه ها یجوری شدم 😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 22 پست
😐😂

ولی حالا دور از شوخی سعی کن برات مهم نباشه اینجوری بیشتر وابستت میشه البته فک میکنم هنوزم خیلی دوست داره چون اومده تولدت تبریک گفته یعنی به یادته... 🤍

پس کی یاد میگیریم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم؟ 🙌🏻💔
ولی حالا دور از شوخی سعی کن برات مهم نباشه اینجوری بیشتر وابستت میشه البته فک میکنم هنوزم خیلی دوست ...

منم الان موندم دوسم داره یا ن 

دیگه ن زنگ میزنه ن یه پیام البته اینم بگم خیلی مغروره

و اینکه فهمید وضعیت هاشو میبینم برام بستشون، 😑😐😔 الان نمدونم دوسم داره نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب برای همین یجوری شدم  از اون روز که قشنگ تولدم رو بهم تبریک گف فکر میکنم هنوزم بهم فکر میکن ...

اون که بله چون اگه بهت فکر نمی‌کرد که نمیومد بهت تولدت تبریک بگه؟ میومد؟ جوابش واضحه (نه) 

چون هنوز بهت فکر میکنه و دوست داره اومده بهت تبریک گفته ولی تو هم همینطوری بهش بی محلی کن دیونه نیشی بری همین فردا بش پیام بدی؟ 😑

(ناراحت نشو اگه باهات اینجوری حرف میزنم کلا احساس راحتی میکنم باهات که اینجوریم🥺🤍) 

منم الان موندم دوسم داره یا ن  دیگه ن زنگ میزنه ن یه پیام البته اینم بگم خیلی مغروره و اینکه ...

خب اخه..... لا اله الا الله دارم عصبی میشم😑😑😑

منم باشم برات میبندمشون منم باشم مغرور میشمممم 😑😑😑😑😑 چون فکر میکنم خیلی پیگیرمییییی زود به خودم مغرور میشم😑😂

اون که بله چون اگه بهت فکر نمی‌کرد که نمیومد بهت تولدت تبریک بگه؟ میومد؟ جوابش واضحه (نه)  چون ...

قربون بشم تو راحت باش🥺😂

ن اگ بخام پیامم بدم ن غرورم اجازه میده 

و ن اینکه اون خیلی سرد ج میده نمیخام دیگه

قربون بشم تو راحت باش🥺😂 ن اگ بخام پیامم بدم ن غرورم اجازه میده  و ن اینکه اون خیلی سرد ج می ...

افرین به حرف خانم درکترت گوش بده قربونت بشم😂😂🥺

بچه پرورو ببینه سرد جواب میده برم بزنم دهن.... هیییی خدا خودت ارومم کنننن😑💔💔💔