2777
2789
عنوان

وای بچه ها یجوری شدم 😑💔

411 بازدید | 22 پست

همین اول بگم واسه دلم اینارو مینویسم که اروم بشم باز نگین بع ما چع و...  

من با یه اقا رل بودم که بنا بر دلایلی که تلخ بود و یجوری خیانت میشه گف ترکم کردن و چند تا تاپیک درمورد ایشون زدم و اینکه من داشتم فراموششون میکردم یعنی قانع شده بودم که رفته و دیگه برنمیگرده ولی ایشون شب تولدم که تاپیکش هم زدم اومدن و گند زدن به حالم بعد از اون شب من دیگه همش به ایشون فکر میکنم نمدونم چه مرگمه 

کسایی که تجربه دارن میشه کمکم کنن 

میخام یجوری ازش انتقام بگیرم درسته انقام واسه بچه هاس ولی مخام بهش بفهمونم که چه ادمی رو از دست داده یجوری پشیمون بشه بنظرم اینجوری اروم میشم 😔💔

دوباره هم میگم واسه خالی شدن خودم گفتم 

همین ک وا ندی بفهمه دیگ نمیتونه برگرده خودش مثله سیلی میمونه لامصب 

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین انتقام بی محلیه اصلا بهش فکر نکن 

خوب شب تولدم بعد از مدت ها که رفته بود اومد و من خیلی باهاش سرد رفتار کردم به گفته ی خودم ازچشمم افتاده و الان ناراحتم میگم کاشبهتر حرف میزدم😑😔💔

خبببببب.... پیش خوب کسی آمدی جانا😂...

محل سگ بهش نذاره جلوش خیلی استوار باش 😏

اگه میبینیش یا حالا فامیلتونه جلوش یه جوری راه برو که انگار طوفان بیاد نمیتونه تورو بکنه با خودش ببره ولس یادت باشه مخس سگ بش نذاریاااا.... 

اصن برات مهم نباشه.... 

به هیج وجههه یادت باشه اینووووو.... 

و اینکه جلوش خیلی به خودت برش و خوشحال باش انگاری هیچ چیزی نشده...  عادیه عادی... 

اینجوری میفهمه چه جیگیرو از دست داده😏😂🤍

پس کی یاد میگیریم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم؟ 🙌🏻💔
خوب شب تولدم بعد از مدت ها که رفته بود اومد و من خیلی باهاش سرد رفتار کردم به گفته ی خودم ازچشمم افت ...

کار خوبی کردی باهاش سرد حرف زدی یا به قول خودمون بی محلی کردی اینجوری فکرشو درگیر خودت میکنی خودت میگی بعد از چن وقت دوباره اومده تولدت تبریک گفته یعنی هنوزم به فکرته و بهت فکر میکنه 🙂🤍

پس کی یاد میگیریم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم؟ 🙌🏻💔
اخه نمتونم ناراحت نباشم  چجوری همه ی اون حرفا و...  الکی بوده واقعا. 😔🥺

مردا اکثرشون همینن خواهرم

تازه این رل سابقت بوده  

طرف به زن عقدی و قانونیش رحم نمیکنه دروغ میگه و خیانت میکنه 

کار خوبی کردی باهاش سرد حرف زدی یا به قول خودمون بی محلی کردی اینجوری فکرشو درگیر خودت میکنی خودت می ...

خوب برای همین یجوری شدم 

از اون روز که قشنگ تولدم رو بهم تبریک گف فکر میکنم هنوزم بهم فکر میکنه و یجوری شدم کلا نمدونم چه حسی دارم