2789

خیلی باحاله 

کاش دوباره برمیگشتم به اولین روز دانشگاه 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش میشد دوباره برگردم واقعا. میری اصلا نگران نباش، اگه گیجی همه مثل خودتن خیالت راحت😂 من روز اول که رفتم ثبت‌ نام همون روز هم کلاس داشتم، کلاس‌ها رو هم پیدا نمیکردم کلا ساختمونش رو، خوردم به یکی دیگه که اون هم هم‌کلاسیم بود و پیدا نمیکرد، خیلی هم بی‌حوصله و بداخلاق بود، با هم آموزش رو بیچاره کردیم تا پیدا کردیم اما الان دوست صمیمیمه که از دانشگاه دارمش. نگران تیپ و ظاهرت و... هم نباش، هیچکس درموردش فکر نمیکنه و اهمیت نمیده، اون‌طوری برو که خودت راحتی و با عقایدت جوره. از درس‌ها و... هم نترس خیلی خیلی از دبیرستان بهتره حتی سنگینیش. فقط نذار برای روز آخر😂😂

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

عزمزمه میتونم یه سوال ازت بپرسم؟

بپرس عزیزم

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
بپرس عزیزم

مگیم من و یه پسره چن سال همو دوست داشتیم ولی متاسفانه از هم جدا شدیم حالا اون ترم شیشه ولی از قضا تو همون دانشگاهی که من میخوام برم دوس نداشتم دوباره باهاش روبرو بشم یعنی همیشه اونو تو دانشگاه میبینم یا چون ترمش بالاتره نه؟

مگیم من و یه پسره چن سال همو دوست داشتیم ولی متاسفانه از هم جدا شدیم حالا اون ترم شیشه ولی از قضا تو ...

فک کنم گاهی ببینی چون من دوتا ترم بالایی میشناختم در طول یه سال دو سه باری دیدمشون تو محوطه 

ولی زیاد نمیبینی نگران نباش چون کلاسا چرخشیه ممکنه تو صب کلاس داشته باشی اون عصر