2777
2789
عنوان

دوقلو دار شدن❣️

265 بازدید | 13 پست
تو اطرافیان شما کسی بوده دوقلو بوده باشه بعد که ازدواج کرده دوقلو دار شده باشه؟

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
نه،ولی تو خانواده خودم و شوهرم دوقلو زیاد داشتیم خودمم دارم

منم دوقلوهم میخوام ببین چند درصد احتمال داره دوقلو دار بشم

چون مادرم دوقلودار شد

مادر بزرگم دوقولو دار شد که یه قلش مادر منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوقلوهم میخوام ببین چند درصد احتمال داره دوقلو دار بشم چون مادرم دوقلودار شد مادر بزر ...

احتمالش خیلی زیاده چون دکتر به من گفت دوقلو زایی از طرف خانواده مادری مثل خود مادر،خاله و مادربزرگ خودت به ارث میرسه.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
یه جایی خوندم که یه دوقلو هیچ وقت بچهاش دوقلو نمیشن صحتشو نمیدونم 

مادرم و مادر بزرگم دوقلو بودن دوقلو دارند شدند

من الان دوقلو هستم😁

احتمالش خیلی زیاده چون دکتر به من گفت دوقلو زایی از طرف خانواده مادری مثل خود مادر،خاله و مادربزرگ خ ...

بارداری اول دوقلو دار شدی؟ سخت نبود

وقتی فکر میکنم باهم گریه میکنن باهم خودشون خیس میکنن موهای بدنم سیخ میشه

بارداری اول دوقلو دار شدی؟ سخت نبود وقتی فکر میکنم باهم گریه میکنن باهم خودشون خیس میکنن موهای بدنم ...

نه بارداری دوم.

ببین من دوران حاملگی سر دوقلوها خیلی خیلی خیلی اذیت شدم یعنی قشنگ مرگ را جلوی چشمام می‌دیدم نه آب میخوردم نه غذا،ویار خیلیییییی شدید،سردرد و سرگیجه فراوان ،اصلا نمیتونستم دو قدم راه برم سریع می خوردم زمین،دست تنها هم بودم یک بچه ۵ ساله هم داشتم ،کار خونه و غذا درست کردن هم که کلا تعطیل،خیلی خیلی زجر کشیدم اما وقتی دوقلو ها دنیا اومدن و سر پا شدم فقط خدا را شکر میکردم که اون روزهای سخت تموم شد دیگه هیچی از سختی دوقلویی نفهمیدم

نه بارداری دوم. ببین من دوران حاملگی سر دوقلوها خیلی خیلی خیلی اذیت شدم یعنی قشنگ مرگ را جلوی چشمام ...

منم شرایطم دقیقا مثل خودته کاملیا جون با این تفاوت من بچه ندارم تازه ازدواج کردم

اما امروز  رفنم دکتر زنان گفت احتمال بارداری دوقلو تو من زیاده

باید خودم برای این شرایط اماده کنم

خیلی میترسم خیلی همش به مادرم میگم میای برام بزرگشون کنی اگه روزی من دوقلو باردار شدم🥺

منم شرایطم دقیقا مثل خودته کاملیا جون با این تفاوت من بچه ندارم تازه ازدواج کردم اما امروز  رف ...

خدا خودش بهت کمک می‌کنه تا محتاج کسی نباشی.ان شاالله هر چی خیر و صلاحت هست همون بشه.

خدا خودش بهت کمک می‌کنه تا محتاج کسی نباشی.ان شاالله هر چی خیر و صلاحت هست همون بشه.

ممنون عزیزجان ان شالله

ان شالله  هر روز شاهد موفقیت ها و حال خوب دوقلوها باشی😘