2777
2789
عنوان

یه سوال دارم‌!

226 بازدید | 26 پست

اگه شوهرتون پولدار باشه از لحاظ مالی براتون کم نزاره  ولی بد اخلاق باشه تحقیرتون کنه و این وسط یه بچه داشته باشین به زندگیتون ادامه میدین ؟ یا تمومش میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ک‌ میپرسم! شوهرت چ ایرادی داره ؟ اگه دوست داشتی تعریف کن 

همینا که گفتی و پولدارم نیس

و تو بچه داریم تنهام گذاشته در صورتیکه ۱۶ ماهه افسردگی دارم بعد زایمان و همش میگه خستم میرم سر کار در صورتیکه من توی ۲۴ ساعت به زور ۲ ساعت بتونم بخابم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
همینا که گفتی و پولدارم نیس و تو بچه داریم تنهام گذاشته در صورتیکه ۱۶ ماهه افسردگی دارم بعد زایمان ...

الهی بمیرم برات! شوهر وقتی توجه نمیکنه ب زنش دیگ زندگی خراب میشه .. ادم باید لذت ببر از زندگی. بچتونو چیکار میکنین خب؟

الهی بمیرم برات! شوهر وقتی توجه نمیکنه ب زنش دیگ زندگی خراب میشه .. ادم باید لذت ببر از زندگی. بچتون ...

میخام بدم به خودش...

خدا نکنه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.

شوهر من پولداره و منو خانوادمو تحقیر میکنه ! بعد ۷ سال دارم جدا میشم بچمم تازه وارد ۵ سال شده!بچمم میدم ب شوهرم ! حق طلاق داشتم از قبل ولی هیچوقت دلم نمیومد خونمو بچمو ول کنم ! ولی دیگ واقعا خسته شدم

میخام بدم به خودش... خدا نکنه

بهترین کارو میکنی ! هیچی عزیزتراز جون ادم نیس ! ادمی یه روز بر میگرده ب عقب نگاه میکنه میبینه چقدر پشیمونه ازینک خودشو فدای بچه و کسای دیگ‌کرده