2777
2789
عنوان

یه سوال دارم‌!

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست
بمیرم برا بچم...

منم وقتی بچم کوچیک بود نتونستم ولش کنم برم تازه تازه راضی شدم ب ول کردنش! چون میدونم اونجوری خوشبختر میشه! هرچقد دعوا نبینه بهتره.. هر شب استرس میکشه ! همش دعوای منو باباشو میبینه ! بسه دیگ اگه من نباشم با باباش راحت زندگی میکنن بزرگ شده دیگ ب من احتیاجی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم خودکشی کنم که به طلاق نرسه هنوز نمیدونم چیکار کنم

دیوونه نشو دختر ! اصلا ب این چیزا فک نکن ! منم میخواستم این کترو بکنم ! ب پدر و مادرت رحم کن.. ادم فک میکنه راحت میشه ولی عذاب اصلی اون دنیاست !! 

برو طلاق بگیر بچتم بگیر تا ۷ سالگی ماله تو هست ! 

من پول وکیل ندارم خرج کنم حزانت بچمو بگیرم ! شوهرم مشروب میخوره اگه کاری کنم بیفته زندان حزانت بچمو میدن ب من ! ولی پول میخواد ک ندارم ! مجبورم بگذرم ازش

شایدم خودکشی کنم که به طلاق نرسه هنوز نمیدونم چیکار کنم

یاهم طلاق نگیر .. تلاش کن تا زندگیتو درست کنی ! برین مشاوره! برو قهر کن یه مدت مثلا یه ماه! بگو درحال اقدام ب طلاقم ! اگه اومد دنبالت التماس کرد بگو بریم مشاوره بشیم ! 

دیوونه نشو دختر ! اصلا ب این چیزا فک نکن ! منم میخواستم این کترو بکنم ! ب پدر و مادرت رحم کن.. ادم ف ...

مادرپدرم مقصز اصلی زندگیمن برام مهم نیستن پیخاستن بچه دار نشن...

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
یاهم طلاق نگیر .. تلاش کن تا زندگیتو درست کنی ! برین مشاوره! برو قهر کن یه مدت مثلا یه ماه! بگو درحا ...

اونجوی اوصاع بدتر میشه خواهر برادراش میفهمن شادیمونو میکنن بعدم ی مدت بدتر میزنه تو سرم اینکارمو

شوهرت دقیقا مشکلش چیه؟  دست بزن داره؟ اعتیاد داره؟ کار نمیکنه؟ فحش میده فقط؟

بیخیالی

خواب خواهرم خواب 

تو اوج کارای من و حال بد روحیم خوابه من باید بچه بگیرم کار خونه بکنم بچه غذا بدم اونم بچم که فوق العاده بدغذاس بعد که خستم میگه چرا خستع ای بخند درک نمیکنه

شوهرت دقیقا مشکلش چیه؟  دست بزن داره؟ اعتیاد داره؟ کار نمیکنه؟ فحش میده فقط؟

خواهر برادراش هم بیشتر من بهشون اهنیت میده کاش هیچ وقت با خانواده پرجمعیت وصلت نمیکردم

خواهر برادراش هم بیشتر من بهشون اهنیت میده کاش هیچ وقت با خانواده پرجمعیت وصلت نمیکردم

تو احتیاج ب محبت داری احتیلج ب توجه داری ! همه زنا اینجورین ها ولی شما بیشتر ! چونک خیلی سست شدی خیلی ضعیف شدی ! باید بری دکتر ! باید یه شوهر پیشت باشه قربون صدقت بره ببرتت دکتر بهت برسه تا انرژیت بیاد بالا! میگفتی ب چی بخندم ؟ ب این زندگی ک ساختی برام؟

تو احتیاج ب محبت داری احتیلج ب توجه داری ! همه زنا اینجورین ها ولی شما بیشتر ! چونک خیلی سست شدی خیل ...

همراه ندارم خب عزیزم

همینو بگو...