اگه شوهرتون پولدار باشه از لحاظ مالی براتون کم نزاره ولی بد اخلاق باشه تحقیرتون کنه و این وسط یه بچه داشته باشین به زندگیتون ادامه میدین ؟ یا تمومش میکنین؟
منم وقتی بچم کوچیک بود نتونستم ولش کنم برم تازه تازه راضی شدم ب ول کردنش! چون میدونم اونجوری خوشبختر میشه! هرچقد دعوا نبینه بهتره.. هر شب استرس میکشه ! همش دعوای منو باباشو میبینه ! بسه دیگ اگه من نباشم با باباش راحت زندگی میکنن بزرگ شده دیگ ب من احتیاجی نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت دقیقا مشکلش چیه؟ دست بزن داره؟ اعتیاد داره؟ کار نمیکنه؟ فحش میده فقط؟
بیخیالی
خواب خواهرم خواب
تو اوج کارای من و حال بد روحیم خوابه من باید بچه بگیرم کار خونه بکنم بچه غذا بدم اونم بچم که فوق العاده بدغذاس بعد که خستم میگه چرا خستع ای بخند درک نمیکنه
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
خواهر برادراش هم بیشتر من بهشون اهنیت میده کاش هیچ وقت با خانواده پرجمعیت وصلت نمیکردم
تو احتیاج ب محبت داری احتیلج ب توجه داری ! همه زنا اینجورین ها ولی شما بیشتر ! چونک خیلی سست شدی خیلی ضعیف شدی ! باید بری دکتر ! باید یه شوهر پیشت باشه قربون صدقت بره ببرتت دکتر بهت برسه تا انرژیت بیاد بالا! میگفتی ب چی بخندم ؟ ب این زندگی ک ساختی برام؟