2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میتونی بهم توضیح بدی چرا

توی اولی وقتی دوتا کره رو به هم تماس می‌دیم، نیمی از بار مثبت کره A به B منتقل میشه تا بار نهایی هر دو برابر بشه.

بعد جداشون می‌کنیم و دستمون رو به A می‌زنیم که باعث تخلیه‌ی بارش میشه (دوباره خنثی میشه)

وقتی هم که دوباره باهم تماس پیدا می‌کنن، نیمی از بار کره B به A می‌ره و مجددا بارشون برابر میشه (یعنی میشه یک چهارم بار اولیه کره‌ی A)

توی سوال دوم وقتی میله‌ی مثبت رو به کره‌ی a نزدیک می‌کنیم، بار منفی توی کره a جمع میشه و به همون نسبت هم بار مثبت می‌ره توی کره b.

وقتی هم که بدون دور کردن میله جداشون می‌کنیم، بارشون رو حفظ می‌کنن (یعنی نهایتا a منفی میشه و B مثبت)

وقتی کره‌ی خنثی c رو با a تماس میدیم، نیمی از بار منفیش رو می‌گیره. و وقتی کره‌ی منفی c رو با کره b تماس می‌دیم، نیمی از بار کره‌ی b برای خنثی کردن c مصرف میشه و نیم دیگه‌ی بار بین b و c تقسیم میشه (یعنی هرکدوم یک چهارم بار مثبت اولیه رو دارن)

پس بار نهایی کره‌ها اینجوری میشه: کره c مثبت، کره b مثبت و کره a دوبرابر اونا منفی 

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.