2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میتونی بهم توضیح بدی چرا

توی اولی وقتی دوتا کره رو به هم تماس می‌دیم، نیمی از بار مثبت کره A به B منتقل میشه تا بار نهایی هر دو برابر بشه.

بعد جداشون می‌کنیم و دستمون رو به A می‌زنیم که باعث تخلیه‌ی بارش میشه (دوباره خنثی میشه)

وقتی هم که دوباره باهم تماس پیدا می‌کنن، نیمی از بار کره B به A می‌ره و مجددا بارشون برابر میشه (یعنی میشه یک چهارم بار اولیه کره‌ی A)

توی سوال دوم وقتی میله‌ی مثبت رو به کره‌ی a نزدیک می‌کنیم، بار منفی توی کره a جمع میشه و به همون نسبت هم بار مثبت می‌ره توی کره b.

وقتی هم که بدون دور کردن میله جداشون می‌کنیم، بارشون رو حفظ می‌کنن (یعنی نهایتا a منفی میشه و B مثبت)

وقتی کره‌ی خنثی c رو با a تماس میدیم، نیمی از بار منفیش رو می‌گیره. و وقتی کره‌ی منفی c رو با کره b تماس می‌دیم، نیمی از بار کره‌ی b برای خنثی کردن c مصرف میشه و نیم دیگه‌ی بار بین b و c تقسیم میشه (یعنی هرکدوم یک چهارم بار مثبت اولیه رو دارن)

پس بار نهایی کره‌ها اینجوری میشه: کره c مثبت، کره b مثبت و کره a دوبرابر اونا منفی 

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.