2777
2789
عنوان

قبول نشدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 62 پست
ممنونم بابت حرفای قشنگت❤ من ادامه میدم و نا امید نمیشم بیشتر از این ناراحتم که خانواده م همه جا گف ...

دقیقا منم فقط از این ناراحت میشدم همه بهم تبریک میگفتن ،میگفتم بابا چند مرحله داره هنوز قبول نشدم

خیره ان شاءالله  موفق باشی عزیزم یه سوال داشتم یعنی شما۴سال دانشگاه فرهنگیان درس خوندی حقوقم ...

نه گلم اون فرق داره .وقتی کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشی کلا استخدامی .4سال درس میخونی بعد سریع میبرنت سرکار 

ما علوم تربیتی یا اموزش ابتدایی میخونیم لیسانس که گرفتیم بعد ازمون استخدامی اموزش و پرورش (ماده 28) شرکت میکنیم .که قبول بشیم رسمی میشیم و میریم سرکار

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یه چیز بگم یکم بخندی 😂 من رشتم انسانیه بعد هرمی تو رشته ما بود برای رشته دانشگاهی فرهنگیان غش م ...

چه جالب😄😄😄😄

باز من عاشق معلمی هستم عاشق کار با بچه ها❤

تلاش میکنم ببینم چی میشه

نه گلم اون فرق داره .وقتی کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشی کلا استخدامی .4سال درس میخونی بعد سریع میبر ...

یعنی الان من فرهنگیان قبول شم بعد ۴ سال خود ب خود استخدامم؟

🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

عزیزم فقط تا امید نباش تو میتونی و موفق میشی من دو بار کتبی قبول شدم و مصاحبه افتادم با کمال پر رویی ...

یه دنیا ممنون بابت دعا و حرفای خوبت❤❤

منم ادامه میدم تسلیم نمیشم 

ولی از این ناراحتم خانواده م به همه گفتن که کتبی قبول شدم مصاحبه هم رفتم 

اره مصاحبه م عااااالی بود .خوده مصاحبه گرا گفتن به معلمی میخوری  اخرین کسی که تو شهرمون قبول ک ...

من ۵۲ دبیری معارف نه دیگه به هیچ وجه دلم نمیخواد شرکت کنم،مصاحبه منم عالی بود،قدرت این که ازمون کتبیم روبهتر بدم ندارم

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)
یعنی الان من فرهنگیان قبول شم بعد ۴ سال خود ب خود استخدامم؟

اره اگه دانشگاه فرهنگیان قبول بشی 4سال درس میخونی و بعد تمام شدن درسات میری سر کار

اره اگه دانشگاه فرهنگیان قبول بشی 4سال درس میخونی و بعد تمام شدن درسات میری سر کار

خب بعد به نظرت کدوم رشته هاش بهتره؟

من الهیات تاریخ تربیت بدنی ابتدایی مشاوره خلاصه همه رو زدم

🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

خب بعد به نظرت کدوم رشته هاش بهتره؟ من الهیات تاریخ تربیت بدنی ابتدایی مشاوره خلاصه همه رو زدم

بقیه رشته ها رو نمیدونم ولی اموزگاری زیاد میخواد

بقیه رشته ها رو نمیدونم ولی اموزگاری زیاد میخواد

مرسی عزیزراه دورم

خدا خیرت بده.واقعا نمیدونستم این سوالارو از کی بپرسم

امیدوارم به زودی به اونچیزی که میخوای برسی

درخواست دوستیمو میشه قبول کنی .هم رشته هستیم

برای ظهور آقامون و رسیدن به ارزویم یک صلوات مهمونم کنید😊

نمره 50 خیلی خوب شدید.

نگران حرف اطرافیان نباش.کسی که خودش ای مراحل و سختی هارو رفته باشه.درک میکنه ولی کسی که که نه درسی و نه ازمونی و نه سختی.اصلا حرفشون برات مهم نباشه.وبا اعتماد به بنفس بگو.من تلاشمو کردم.مثل اینکه خیر نبوده امسال.نه اینکه ناراحتی خودتو نشون بدی.

چون شما تمام تلاشتون رو کردید.

موفق باشید

برای ظهور آقامون و رسیدن به ارزویم یک صلوات مهمونم کنید😊