2777
2789

لطفا اگه مخالفید هی ننویسید این دیگه چه رسمیه و اینو از کجاتون در اوردید و .. 

من میخوام ساده بگیرم نمیدونم اصلا چیکار کنم بعد سونوگرافی ان تی برم یا آنومالی

بعد معمولا تو ان تی هم جنسیت جنین تقریبی مشخص میشه اونو اصلا خودم ندونم تا آنومالی برسه؟؟

تجربه هاتونو بگید بی زحمت

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته پنجم بارداری ام خیلی  دوست دارم وقتی جنسیتش رو فهمیدم تعیین جنسبت بااتلیه بگیرم کلیپ و ...

آتلیه هم نرفتی خودت تو خونه مقدماتشو بچین و با گوشی فیلم بگیر اینجوری طبیعی تر و خاطره انگیز ترم هست 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

واسه ان تی به دکترت بگو نمیخوام جنسیت رو بدون.واسه آنومالی هم بگو لطفا جنسیت رو بهم نگین و تو برگه برا یادداشت کنن و به همراهت بدن و همراهت دهن لق نباشه    و بره تدارکاتش رو انجام بده

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

باید به دکترت بگی جنسیت و نگه و به مادر یا مادرشوهرت بگه هرکسی که همراهته به جز شوهرت

فروشگاه های تم تولد همه کارای جشنو انجام میدن

یا میتونی از تم تولدیا یه باکس تعیین جنسیت یا بادکنکشو سفارش بدی فقط و غذا و میوه و کیک و اینا درست کنی در کنارش

منم خیلی این جشنو دوست دارم چ ایرادی داره ؟ خارجیا که ۹۰٪ میگیرن این جشنو (ساده و پر تشریفات هردوش هست)

مردم ما عادت دارن هرچیزی رو که خودشون انجام نمیدن بگن این چیه و مسخرست و فلان …

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

اول اینکه بعد آنومالی جشن بگیرین چون قطعی مشخص میشه ...

برای سونوگرافی انومالی با خواهرتون یا حالا هر کسی که تونستید برین 

اونجا جنسیت و به همراهتون بگن 

بعد اگه میخواید از بادکنک استفاده کنید همراهتون بره و جنسیت و بگه تا توی بادکنک و با بادکنک ها یا حالا چیز های دیگه صورتی یا آبی پر کنن 

یا میتونید از confetti استفاده کنید 

یا از اون دود های رنگی که اسمشون و نمیدونم 😂

برای تزئینات هم میتونید از بادکنک های صورتی و آبی و سفید استفاده کنید  

بعد میتونید کاپ کیک های کوچیک و با خامه های آبی و صورتی تزئین کنین 

چند تا لباس نوزادی رو به طناب وصل کنید بعد به میز وصل کنین خیلی قشنگ میشه 

امیدوارم به دردتون بخوره عزیزم 😘

🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋
2790
2778
2791
2779
2792