2777
2789
عنوان

مهریه جاریم

1282 بازدید | 59 پست

برادرا شوهرام همه دارند پول میزارند رو هم مهریه جاریم بدن که برادر شوهرم طلاقش بده

یه خیانت یه اشتباه تا کجا تاوان داره حتی بچشم دارند ازش میگیرن میخوان عدم صلاحتیش ثابت کنن

یه یچه یکسال نیمه باید بی مادر بزرگ بشه🥲

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

چرا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقشه آدم کثیف باید مجازات بشه که مجازات اون دنیا سنگینتر و بدتره...

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

حالا اگ شوهره خیانت میکرد بازم اوضاع همین بود.میگفتن ز جا کمش گذاشتی یا بمونو بساز یا برو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دمشون گرم، خدا قسمت کنه از این برادر شوهرا

انشالله قسمتت 🙂

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

حالا شاید برادرشوهرت می بخشیدش و باهاش زندگی می کرد!!

برادرشوهرم بهش میگه سگ بهت شرفت داره سگ وفاداره توچی

خودش داره به اب اتیش میزنه زودتر طلاقش بده

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
حالا اگ شوهره خیانت میکرد بازم اوضاع همین بود.میگفتن ز جا کمش گذاشتی یا بمونو بساز یا برو

شوهره چون مرده واسش عیب نیست 🙂هه مغزهای کوچک زنگ زده🙂🙂🙂

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩