2777
2789
عنوان

مهریه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 59 پست

خیانت هیچ توجیه ی نداره زن و مرد هم فرقی نمیکنه آدم خیانتکار چندش ترین و کثیف ترین آدم روی زمینه

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
حرف همه اونایی که میگن باید مجازات شه قبول ولی ایا همین کارو میتونین با مردا انجام بدین چقدر بی رحمی ...

خیانت فرقی نمیکنه همیشه قبیحه حالا زن مرد هم فرقی نمیکنه 

منتها خانما به خاطر بچه یا حرف مردم یا عدم استقلال می‌سوزن و میسازن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن اما گاهی نباید دخالت کرد تو زندگی دیگران شاید همین مرد بارها خیانت کرده باشه و زن بخشیده باشه ای ...

نمیدونم بقرآن شاید شما درست بگی ولی من نجس تر از قشر خائن آدما سراغ ندارم

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

یکی از آشناهای ما زنه یه بچه داشت ده سال از ازدواجش میگذشت و دیگه زندگیشون افتاده بود رو روال تازه خونه بزرگ وخوب دوتاماشین خوب و درامد خوب و شوهر فوووووق العاده مهربون شوهرش یه شهر دیگه کار میکرد مثلا چند روز کلا نبود بعد چند خونه بود یه روز یهویی و بدون خبر برمیگرده شوهرش کفش مرد میبینه بی سروصدا واردمیشه زنشو با مرد غریبه درحال رابطه میبینه درجا طلاق میگیرن یه قرونم به زنه نمیده ازاون زندگی خوب و مرفح رسید به سربار پدرومادر پیرش شدن 

ششمین کاربریمه 🤪
اگه دلت میسوخت اون شب نگهش نمیداشتی  تا باباش بفهمه باید ی فرصت دوباره به زندگیش بده

من نگهدش نمیداشتم مادر شوهرم یکی دیگه پیدا میکرد

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
برای منم قابل درک نیست چون آدم خودش تحت بدترین اخلاقای شوهرش به خاطر بچه خلاصه تحمل میکنه نمیشه دل ک ...

حس خوبی به این آدما ندارم کسی که آبروی خودش و خوانوادش و شخصیت و همه چیزشو بخاطر یه هوس به باد بده...

حالا بعضیام اینارو با کمبود محبت یا تلافی خیانت پارتنر توجیه میکنن که از نظر من همش کثیفه

خیانت فرقی نمیکنه همیشه قبیحه حالا زن مرد هم فرقی نمیکنه  منتها خانما به خاطر بچه یا حرف مردم ...

منم همینو میگم چه زن چه مرد خیانتکار جفتشون برابرن ولی زنا تووایران هیچکار نمیتونن و کنن میسوزن ومیسازن اما مردا ابروی زنشونو راحت میبرن یکی سر زنشو میبره یکی هم اینجوری هم ابروشو میبره هم بچشو میگیره

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

ما توی اقوام خیلی نزدیکمون 2.3تا خیانت داشتیم که یکیش پسر خالم بود با وجود اینکه مشخص شد خیانت عادی هم نبوده ولی بخشید تا باهم زندگی کنند تازه تو نامزدی هم بودن ،اما خانمشون باز هم کوتاه نیومدن و طرفرو فرستادن پسرخاله رو تو خیابون زد ناکار کرد از یکار دولتی هم بخاطره اون ارازل اوباش اخراج شدو کلی طلا و خیلی چیز های دیگرو‌گذاشتنو تمام و الان ازدواج دوم اون خانم جوان هم ناموفق بوده.من فقط ی تجربه رو گفتم که اکثرن آقایون یا خانم هایی که خیانت میکنن از کارشون و عواقبش آگاهن در صورت ممانعت ممکنه در بعضی موارد اینجور مشکلات پیش بیاد.

حرف همه اونایی که میگن باید مجازات شه قبول ولی ایا همین کارو میتونین با مردا انجام بدین چقدر بی رحمی ...

جاریم انگار عاشق پسر خالش بوده یه برهه زمانی باهم بودند

بعد نمیدونم چی شد پسر خالش میره زنگ میگیره اینم میاد با برادر شوهرم

الان پسرخاله جدا شده و انگار با جاریم در ارتباط بودن

من قضاوت نمیکنم چون شناختی ندارم

اگر نتونه خیانت رو ثابت کنه و محکومیت کیفری نگیره مامانش میتونه بچه رو ببره

اونجوری شنیدم خیانتش ثابت شده برادر پسر خاله هم کلی مدرک داده به برادر شوهرم

شوهر شما هم پول میده؟ چقدره مهریش؟

همسرم من اصلن خبر نداره ماموریت هست اصلن از این جریانت بی خبره و ماموریت میره تلفنش از دسترس خارج میشه

نه پول نداده کارت حقوقش دست منه

چه ناراحت کننده،خیانت خیلی بده زن و مرد هم نداره کسی که خیانت می‌کنه آدمو میرنجونه،ولی انگار بخشش مر ...

بنطرم باید یه فرصت میداد حداقل بخاطر این طفل معصوم

اما نمیدونم چی دیده  داره خودش به اب اتیش میزنه 

از کجا فهمیدین خیانت ج ن س ی بوده؟

ولا نمیدونم یعنی من روم نشد بپرسم اما انگار  مدرک هست مبنی بر خیانت جنسی چون وقتی بهش گفتن ببخش گفت من چی ببخشم تا ته ....

فکر میکنم از همین اتیش گرفته

ما توی اقوام خیلی نزدیکمون 2.3تا خیانت داشتیم که یکیش پسر خالم بود با وجود اینکه مشخص شد خیانت عادی ...

من فقط فقط بخاطر این بچه ناراحتم بخاطر ایندش

بخاطر مظلوم بودنش

به برادر شوهرم میگیم میگه این همه بچه بی مادر بزرگ شدن بچه من یکیش فکر کنید مادرش مرده یتیم شده