2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من که درد نداشت فقط وقتی شکم و فشار میدن درد میاد که اونم چند ثانیه بیشتر نیست

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من توعمل استرس گرفتم بی حسی بودم حالم بد شد دکتر بیهوشی هم گرفته بودم گفته بودم استرسیم امانیومد بالای سرم مجیورشدم بی حسی بزنم اخرم حالم بد شدمنو بیهوش کردن

با اینکه زایمان سخته و درد داره ولی دوست دارم این هفته های باقی مونده برام راحت و سریع بگذره و به روز زایمان برسم. این مدت همش مریض بودم یا استرس کشیدم، کرونا، سرماخوردگی، الانم اسهال و استفراغ. مریضی از یه طرف و اینکه دارو نمیتونم بخورم و استرس اینکه بچه چیزیش نشه از طرف دیگه. 

نگران نباش عزیزم درداش موقته و با دارو کنترل میشه، عوضش نی نی نازتو بغل میکنی.

خیلی التماس دعا عزیزم، دعا کن بچم سر وقت و سالم بیاد بغلم

واقعان دردش اگه آنقدرباشه خوبه

اره بابا دردی نداره، میتونی با خودت شیاف دیکلوفناک ببری مال درده، هر موقع خواستی برا اولین بار از تخت بیای پایین یکی استفاده کن انقد خوب و راحته

من با یکی که زایمان طبیعی بود تو یه اتاق بودیم، باورت میشه اون وقتی میخواست از تخت بیاد پایین بیشتر از من اذیت میشد😬

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤