2789
عنوان

من وشوهرم

430 بازدید | 29 پست

یه اتفاقاتی افتاد (خانوادش خیلی دخالت کن فضول و دو به هم زن و.... )بشوهرم گفتم دور خانوادت خط بکش.بهم میگه توام خط بکش.گفتم خانواده من چی کارکردن ک من دورش ون خط بکشم.ولی باشه.

گفت ولی خونه مادرم میرم.گفتم منم میرم.گفت بای

)اینم بگم خونه مادرش ۴ تا  دختر پسر مجزد  سن بالا هم هستن.دوسندارم اونجا بره،همینا زندگیمون خراب میکنن )۳ سال هم عقدم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ازمن آنقدر دخالت کردن  و میدونم ک پر هم میکنن ومیکردن ولی چه میشه کرد فقط اختیارخودتو داری ک میتونی نری ولی اختیارشوهرتو نداری .تازه من دوس ندارم اونا بیان چون زود زود میان هرچند یه مقدار با کنترلم کم کردمش

ازمن آنقدر دخالت کردن  و میدونم ک پر هم میکنن ومیکردن ولی چه میشه کرد فقط اختیارخودتو داری ک می ...

من شوهرمو خیلی دوست دارم.امروز شوهرم ، خاهرشو با دوست پسرش  دید.خاهرشم اومد توکوچه گفت زنت ج  ت د ه  وخ رابه.شوهرم هیچی نگفت.منم بعد از یکساعت گفتم خودتی شوهرم وخواهره شوهرام  انداختنم بیرون شوهرم گفت طلاق.مگه مقصر اصلی منم؟.

گفتم وقتی خاهرت بهم این حرفو زد ساکت بودی.ولی من گفتم تو  دهنش باز شد  کلی دعوام کزدی.

اگه به آون چیزی نگفتی انتطار داشتم بمنم نگی.ولی منو دعوا کزدی انتطار داشتم اونم دعوا میکزدی حس میکنم دوستم نداره