2777
2789
عنوان

من وشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی بهشون هیچی نگم؟ چطوری توخونم سیاست به خرج بدم؟ و زودتر عزوسی بگیرم

عزیزم الان رفت وآمدت کم باشه .مثلا شب خونشون نمون.یا رفتنی نیم ساعت یه سر بزن اونم باشوهرت.به شوهرت بگو زودتر بساط عروسی جورکنه چخبره دیگه

عزیزم الان رفت وآمدت کم باشه .مثلا شب خونشون نمون.یا رفتنی نیم ساعت یه سر بزن اونم باشوهرت.به شوهرت ...

شوهرم خرج خوزد خوراکم میده.خونه اونا هیچی نمیخوریم  فقط شب اونجا میمونیم برای خواب.الانم این داستان پیش آوردن گفتن ببرش خونه مادرش.دیگه نیاد.منم دیگه نمیرم شوهرم گفت طلاق.نمیدونم چطوری بهش بگم عروسی بگیره.بهش گقتم زمینتون بفروش زودتر بریم خونمون عروسی نمیخام اصلا.نمیدونم چیکارکنم دیگه.وقتی خاهرش بهم گفت هیچی نگفت ولی من گفتم خودتی دعوام کزد.حس میکنم دوستم  نداره

خب یه مدت سرسنگین شو.تماساشو جواب نده. ب پدرومادرتم بگو

برعکس خودش سرسنگینه.میگه به خاهرم گفتی ج  تد ه ابروم رفت.

گفتم اون بمن گفت این حرفو توآب روت نرفت؟ آبروی خاهرت آبروی توعه.آبروی من آبروت نیست؟

اول خاهرت این حرفو زد منم گفتم خودتی آگه قرار بود دعوا کنی.اونم دعوا میکزدی.چرا دعواش نکزدی.چرا فقط من رو دعوا کزدی. هیچی نگفت

شوهرم خرج خوزد خوراکم میده.خونه اونا هیچی نمیخوریم  فقط شب اونجا میمونیم برای خواب.الانم این دا ...

میخوان بترسوننت.خواهرشوهرت بیجا کرده پای تو روبه دعواش بازکرده .بگو بهتر طلاق میگیریم مردی ک ب ناموسش اهانت میشه وسکوت میکنه خدا به داد آخرش برسه

میخوان بترسوننت.خواهرشوهرت بیجا کرده پای تو روبه دعواش بازکرده .بگو بهتر طلاق میگیریم مردی ک ب ناموس ...

میگه به نامسم توهین کردی. من ناموسش نیستم؟

میگه ابرومونو بردی خاهرم رو گفتی....

گفتم اون ابروتوببره نبرد ک به زنت گفت ....؟

اول خاهرت گفت.پس مقصر اونا. توباید آون رو دعوا میکزدی

من از کم وکیف ماجرا خبر ندارم دوست عزیز .ولی اگراونطوری ک تعریف کردی مقصر ایشونن 

کل ماجرا همین بود.بعدش قصیه دیروز رو ک موتور خاستن برای نیم ساعت.ولی ۵ ساعت بعد آوردنش. شوهرم دعوام کزد بخاطر شون. گفتم بازم اینجا مقصر منم؟ ک موتورتو دیر تحویلت دادن؟زنگ زدم به خاهرش .گفت توپول دوستی از داداش من چی میخای.گفتم توپولف دوستی ک از برادرت ک هیچی نداره واز توبدبختره  پول میخای.حتی کمک بیاد ازش پول میخاین. ولی شوهرم براتون هرکاری بیاین هرچی بیاین مجانی انجام میده.هرکاری هرکاری. من پول دوست آگه بودم کلی خاستگار پولدار داشتم ولی با برادر شما  ادواج کردم.شما چی دارین ک فکرمیکنین پول دارین شما هیچکار نکردین برام حتی شوهرم برام هیچکار نکزد منم هیچی نخاستم. من پول دوستم؟.   اگه پول دوست هم باشم باید افتخار کنین .چون باعث پیشرفت داداشتونداداشتون. 

کل ماجرا همین بود.بعدش قصیه دیروز رو ک موتور خاستن برای نیم ساعت.ولی ۵ ساعت بعد آوردنش. شوهرم دعوام ...

بخاطر کمک هم چون قبل ازاینکه همسر شما باشه برادر اوناس و هنوز عقد هستین و بالاخره یک خوانواده هستن.ولی بعدا ممکنه کمرنگتر شه چون بعدا که اونا ازدواج کنن میبینه هرکس دنبال زندگی خودشه و زندگی هم بسیار بالا وپایین داره

بخاطر کمک هم چون قبل ازاینکه همسر شما باشه برادر اوناس و هنوز عقد هستین و بالاخره یک خوانواده هستن.و ...

اتفاقا ازدواج کرده هر ساعت به شوهرم زنگ میزنه.ما توی آون پنج ساعتی ک موتورمون رو برد .روش

حساب کردیم برا بیرون رفتنمون.اونا گفتن نیم ساعت ولی ۵ ساعت گرفتن بردن موتور و 

بااون بحث نکن بی‌فایده اس.وقتتو روی شوهرت بزار

چطور وقتی اونا گفتن ج ت ده بهشون هیچی نگفت ولی من گفتم خودتونین ۰.گفت طلاق گمشو خونه مادرت.

گفت ابرومونو بردی.اول اونا گفتن بعد من