2777
2789

🌷حالا میخواستم بهت بگم حاضری برا امام زمانت یه قدم برداری؟ 

🌹حاضری بخاطرش فقط یه گناه رو کنار بذاری؟ 

🌺حاضری بخاطرش نمازاتو شروع ب خوندن کنی؟ 

🌼حاضری امسال بخاطر امامت روزه هاتو بگیری؟

💌چیکار میکنی تا ظهور نزدیک بشه؟ 

💌ازت میخوام همین الان یه تصمیم بگیر 

💫همین الان نیت کن.

💟یه قدم هرچند کوچیک تو نتیجه ی بزرگی داره، 

💜بیشتر از اون که ما منتظر اماممون باشیم ، ایشون منتظر ما هستن.

بیشتر از این چشم انتظارشون نذاریم😥

هر تصمیمی گرفتی اینجا بگو تا بقیه ازت ایده بگیرن♥️

نماز اول وقت + ترک گناه (حتي يک گناه) + صدقه براي سلامتي آقامون مهدي موعود صاحب عصر و زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف + دعا براي ظهور + اينکه فکر کنيم آقامون همه کارهاي ما رو مي بينه (ميگن هر هفته آقا دو بار به نامه عملمون نگاه مي کنه) + اخلاق، رفتار، کردار، سخن، لباس، خانه، دانش و حتي غذامون رو طوري کنيم که شرمنده آقامون نشيم😢

...

مهدي تنهاست🥺، مهدي فرمانده خداي مهربون در تمامي کائناته، منتظران مددي

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺

اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى ن َفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو انجام میدم من همیشه خداروشکر.

صدقه.💚🌱

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

السـلام علیکــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)

مولا مهدےجانم...♡

چقدر دلم برایت تنگ شده است 

چقدر جانم براے دیدارت به لب رسیده است 

چقدر چشمم در انتظارت به راه خشکیده است 

چقدر بےتو تنهایم 

چقدر بےتو آواره ام 

چقدر بےتو بےدلخوشےام 

چقدر بےتو بال و پر بُریده ام 

آه پدر 

تو بگو این روزهاے طولانے و پرشمار فراق را چه کنم ؟

تو بگو این ماه ها و سالهاے پرتکرار بےکسے را چقدر تاب بیاورم ؟

تو بگو اینهمه ندیدن روےماهت را 

این همه نشنیدن صداےگرمت را 

این همه نبوییدن عطر ملیحت را چه کنم ؟ 

کاش مےآمدے پدر ...😔

جنس‌تنهایی‌تو‌از‌نخ‌بی‌مهری‌ماست

در افق آرزوهایم

تنها ♡أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج♡ را میبینم...

#سلام‌آقاےمهربان‌‌من✋ 

حضرت آیت‌الله بهجت:

اگر ما برای تعجیل فرج دعا نکنیم، یا در دعا کردن جدی نباشیم، یا آثار جدیت در ما نباشد، به ضرر دنیای ما هم خواهد بود، چه رسد به آخرت. و از شروط استجابت دعا، توبه از معاصی است.

✍در محضر بهجت، ج۳، ص۶۰