2777
2789
عنوان

تورا که دیدم🖤🤍

117 بازدید | 9 پست

من از تمام دنیا شبی بریدم تورا که دیدم...🙂

میان چشم مستت چه ها ندیدم تورا که دیدم ...

غم تورا همان شب که دل سپردم به جان خریدم...

قسم به جان تو من ب جان رسیدم تورا که دیدم...

فرهادمم. که بردم از دل غم را.... شیرینی ولی نمیزنی دلم را... ارامش کنار تو معناشد.‌ دنیایم کنار تو زیبا شد...

انگار یکی آخرین تیکه پیتزامو خورده ، تو جاده بنزین تموم کردم ، شهاب سنگی که همه دیدنو من ندیدم ، بستنیم افتاده رو زمین ، گوشیم افتاده صفحش شکسته ، همع تولدمو یادشون رفته، پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس ، یه گوش هندزفریم کار نمیکنه...یه همچین حالی !

برای حال دلتون دعا میکنم🙂 که دلاتون نگیره نشکنه غصه نخوره ...

شما هم منو دعا کنین🥺

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥
شعره؟؟

نصفش اره توراکه دیدم ..راغب

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی 

خواهش میکنم عزیزم

آرامش کنار تو معنا شد ...

نورِ ماه پهن شده در اتاقِ خیالم 

همان جایی که از تو میلیون‌ها وجود دارد

از افکارت، از تصویرت، از عطر تنت و تمام چیزهایی که فقط متعلق به توست، می‌گویم تا بشنوی، تا بدانی و آگاه باشی از احساساتِ پیچ خورده درونِ قلب و روحم.

بارها سراغِ اتاق خیالم می‌روم، همان بارهایی که نداشتنت بر مغز و قلبم کوبیده می‌شود، همان بارهایی که وجودت را در کنارم حس نمیکنم یا کمتر حسش میکنم، همان بارهایی که دلم میخواهد تصویرت را روبرویم ببینم اما ما بافته جدا از همیم، همان بارهایی که دیوانه وار عطر تنت را میطلبم، همان بارهایی که نیازمندِ شنیدن صدایت هستم حتی شده از دور، حتی برای چند ثانیه

تو را میطلبم از خدایی که تو را در اتاقِ خیالم پرورش داد، از خدایی که مهرت را بر دلم انداخت، از خدایی که عشقت را در وجودم از غنچه به گل تبدیل کرد، آری من تو را میطلبم بیشتر از هرچیز و هر کس و هر خواسته‌ای، دیگر تورا در اتاق خیالم نمی‌خواهم، من تورا در نزدیکترین نقطه به خودم میخواهم، تورا در کنارم میخواهم برای همیشه و هرلحظه، تو از آن دسته از بودن هایی که اگر نباشی جای خالی ات با هیچ چیز و هیچ کسی پر نمی‌شود.

-آیسو

آرامش کنار تو معنا شد ... نورِ ماه پهن شده در اتاقِ خیالم  همان جایی که از تو میل ...

خیلی قشنگ بود🥺🖤❤

:) زنده باشی 

غم رو دلت نباشه الهی😍