2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🍺🍺🍺🍺دلستر بخورین 

اروم باشین 

😂😂

خووو توهین میکنن اعصاب ادمو خورد میکنن 

بعد انتظار دارین ما ساکت بمونیم 

ساکت نمی مانیم 

ظلم رو نمیپذیریم 

😂😂😂😂😂

خب خودتم الان ی تاپیک در اون راستا زدی ک😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

حوصله ندارم وگرنه همه رو می گفتم. تون دو تا تاپیک اخر رو من زدم واسه این بود که بلکه دوتا ادم بخونند و دیگه توهین نکنند.

ان شا الله همه و در راسشون خودم سطح فرهنگمون بالاتر از همیشه بره

🍺🍺🍺🍺دلستر بخورین  اروم باشین  😂😂 خووو توهین میکنن اعصاب ادمو خورد میکنن  من ...

اره نپذیر.

فقط سهم دلسترتون رو بدید من  😉

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نی نی یارا ترک نیستن حتما 😂

ترک‌نباشن که اتفاقا باید قاطی کنن سریع تعلیقش کنن

😂😂😂

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اره نپذیر. فقط سهم دلسترتون رو بدید من  😉

😂😂😂

اقا همه یه لیوان 

تک خوری نکنین حق خوری هم نکنین 😂😂😂😂

🍺بیا برو قایمکی بخور الان میان میگن تبعیض چرااا 

تا کی 

😂😂😂

ترک‌نباشن که اتفاقا باید قاطی کنن سریع تعلیقش کنن 😂😂😂

آخه در جریان نیستم 

اینجوری فهمیدم انگار به ترک ها بی احترامی شده 

گفتم حتما ترک نیستن که تاپیک رو نترکوندن 😂

ولی بی شوخی ،ترکها خیلی آدمای خوش قلبی هستن ،ساده ترن