2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🍺🍺🍺🍺دلستر بخورین 

اروم باشین 

😂😂

خووو توهین میکنن اعصاب ادمو خورد میکنن 

بعد انتظار دارین ما ساکت بمونیم 

ساکت نمی مانیم 

ظلم رو نمیپذیریم 

😂😂😂😂😂

خب خودتم الان ی تاپیک در اون راستا زدی ک😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

حوصله ندارم وگرنه همه رو می گفتم. تون دو تا تاپیک اخر رو من زدم واسه این بود که بلکه دوتا ادم بخونند و دیگه توهین نکنند.

ان شا الله همه و در راسشون خودم سطح فرهنگمون بالاتر از همیشه بره

🍺🍺🍺🍺دلستر بخورین  اروم باشین  😂😂 خووو توهین میکنن اعصاب ادمو خورد میکنن  من ...

اره نپذیر.

فقط سهم دلسترتون رو بدید من  😉

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نی نی یارا ترک نیستن حتما 😂

ترک‌نباشن که اتفاقا باید قاطی کنن سریع تعلیقش کنن

😂😂😂

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اره نپذیر. فقط سهم دلسترتون رو بدید من  😉

😂😂😂

اقا همه یه لیوان 

تک خوری نکنین حق خوری هم نکنین 😂😂😂😂

🍺بیا برو قایمکی بخور الان میان میگن تبعیض چرااا 

تا کی 

😂😂😂

ترک‌نباشن که اتفاقا باید قاطی کنن سریع تعلیقش کنن 😂😂😂

آخه در جریان نیستم 

اینجوری فهمیدم انگار به ترک ها بی احترامی شده 

گفتم حتما ترک نیستن که تاپیک رو نترکوندن 😂

ولی بی شوخی ،ترکها خیلی آدمای خوش قلبی هستن ،ساده ترن