2777
2789
عنوان

مرکز لیزر خوب در تهران و کرج

128 بازدید | 6 پست

سلام. 

دوستانی که خودشون و یا نزدیکانشون در تهران، اطراف تهران یا کرج لیزر کردن و راضی بودن لطفا بگن کجا و با چه دستگاهی لیزر انجام دادن؟؟

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلینیک سانا چهارراه طالقانی کرج

مرسی، پوستت چه رنگیه؟

آخه یه جا خوندم که طبق رنگ پوست باید دستگاه لیزر متفاوت باشه

مرسی، پوستت چه رنگیه؟ آخه یه جا خوندم که طبق رنگ پوست باید دستگاه لیزر متفاوت باشه

سفید گندمی

اکثر کلینیک ها قبل لیزر خود دکتر مشاوره میده که بیماری خاص مصرف یسری دارو نداشته باشی

سفید گندمی اکثر کلینیک ها قبل لیزر خود دکتر مشاوره میده که بیماری خاص مصرف یسری دارو نداشته باشی

چه خوب، ولی من دوست دارم برم جایی که امتحانشو پس داده ک استرس نداشته باشم.😩 یه جا که چند مدل دستگاه لیزر داشته باشه.

چه خوب، ولی من دوست دارم برم جایی که امتحانشو پس داده ک استرس نداشته باشم.😩 یه جا که چند مدل دستگاه ...

اکثرا از الکس راضین

کلا دو مدل دستگاه هست

دستگاه الکس که شاتی هست با سر مخصوص

و دستگاه پلادیوم که رولی میکشه رو بدن برای پوست های آسیب دیده و سولار رفته و آفتاب گرفته