۱۵سالم بود بچع بودم عاشق شدم همون دورانم ازدواج کردیم پنح سال عقدموندیم ۹ماهه هم اومدیم خونمون الان۲ ...
یببخشید یه سوال میتونم بپرسم؟
الان هر دو پشیمون نیستین ک تو اون سن میتونستین موقعیت های دیگ داشته باشین یا اینکه بالاخره سنتون کم بوده تو شناخت هم اشتباه نکردین و الان مشکل داشته باشین؟
کاربر پسر هستم پسری از جنس امید یه پسر دهه هشتادی پر از هدف من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)
ده سالم اولین بار عکسشو زیر قالی خونه بابابزرگم دیدم و همون موقع با دیدنش ی جوریم شد 🥺 گذشت و بعد از اون هر وقت اسم یا حرفی در مورد اون خانوداش میشد حساس میشدم و با اینکه میدونستم از بچگی دختر خالش نامزدشه😭 گذشت ۱۵ سالم شد و اونم ۲۳ رفتیم عروسی برادرش و برای اولین بار دیدمش 🥺 و حسم بهش صد برابر شد و چند ماه بعد تو فامیل پر شد ک این پسر نامزدش ک دخترخالش هستو میگه نمیخام
( دختره خیانت کرد) خیلی بخاطر خیانت دختره حرصم گرفت و اینا و بعد از یکسال از عروسی اون پسر ب خاستگاریم اومد 😭 و خانواده شدید مخالفت کردن و الان ۶ ساله من و اون همدیگرو دیوانه وار میخوایم امید روزی ک همه عاشقا ب هم برسن ❤️😭