بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱۵سالم بود بچع بودم عاشق شدم همون دورانم ازدواج کردیم پنح سال عقدموندیم ۹ماهه هم اومدیم خونمون الان۲ ...
یببخشید یه سوال میتونم بپرسم؟
الان هر دو پشیمون نیستین ک تو اون سن میتونستین موقعیت های دیگ داشته باشین یا اینکه بالاخره سنتون کم بوده تو شناخت هم اشتباه نکردین و الان مشکل داشته باشین؟
کاربر پسر هستم پسری از جنس امید یه پسر دهه هشتادی پر از هدف من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)
ده سالم اولین بار عکسشو زیر قالی خونه بابابزرگم دیدم و همون موقع با دیدنش ی جوریم شد 🥺 گذشت و بعد از اون هر وقت اسم یا حرفی در مورد اون خانوداش میشد حساس میشدم و با اینکه میدونستم از بچگی دختر خالش نامزدشه😭 گذشت ۱۵ سالم شد و اونم ۲۳ رفتیم عروسی برادرش و برای اولین بار دیدمش 🥺 و حسم بهش صد برابر شد و چند ماه بعد تو فامیل پر شد ک این پسر نامزدش ک دخترخالش هستو میگه نمیخام
( دختره خیانت کرد) خیلی بخاطر خیانت دختره حرصم گرفت و اینا و بعد از یکسال از عروسی اون پسر ب خاستگاریم اومد 😭 و خانواده شدید مخالفت کردن و الان ۶ ساله من و اون همدیگرو دیوانه وار میخوایم امید روزی ک همه عاشقا ب هم برسن ❤️😭