2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 17 پست
آخه آدم جلو همکارش دعوا میکنه با زنش؟ من حس میکنم اسی یکم فضول تشریف دارن تو کار مردم😒نکنه گوش وای ...

حس میکنم شما هیچ وقت با کسی تو یه اتاق  کار نکردی که بدونی خیلی راحت همه حرفات شنیده میشه. فضول هم .....چی بگم.  خیلی ناراحت شدم از حرفت. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حس میکنم شما هیچ وقت با کسی تو یه اتاق  کار نکردی که بدونی خیلی راحت همه حرفات شنیده میشه. فضول ...

قصدم ناراحت کردنت نبود..ولی منو شوهرم خیلی دعوا میکنیم تلفنی..ولی وقتی کسی تو اتاقش باشه کاملا از طرز حرف زدنش میفهمم که رعایت میکنه و نمیزاره کسی متوجه دعوا بشه..حتی شده من زنگ زدم حرفش زدم اون مجبوری فقط گوش داده چیزی نگفته مثلا فوشش میدم بعد آخرسر میگه دستت دردنکنه لطف داری خداحافظ😂 زشته خب..نمیدونم واقعا همکار شما چطور روش میشه

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..