2777
2789
عنوان

بیحسی ناگهانی از کمر تا پاها

| مشاهده متن کامل بحث + 17996 بازدید | 54 پست
اصلا نمیتونه ادرار کنه یعنی اصلا ادرار نکرده از چهاشنبه  اینجوری بهم گفتن

سلام عزيزم ببخشيد اين فاميلتون كه گفتيد پاهاش بي حس شده و ادرارهم نميتونسه بكنه چيكاركرد چطوري خوب شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اینجور نبودم  حین سرفه یهو یه نقطه تو باسنم دردناک شد بعد درد کم کم کشید توی رونم در مسی ...

سلام عزیزم. منم دقیقا عین تو هستم هنوز دکتر نرفتم. خودم ساییدگی شدید زانو دارم. مدتیه یک نقطه از باسن چپم تیر میکشه .و تا وسط ران میاد. 

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
سلام عزیزم. منم دقیقا عین تو هستم هنوز دکتر نرفتم. خودم ساییدگی شدید زانو دارم. مدتیه یک نقطه از باس ...

سلام عزیزم احتمالا سیاتیک هست 

برین پیش جراح مغز و اعصاب یا توانبخشی 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
سلام عزیزم احتمالا سیاتیک هست  برین پیش جراح مغز و اعصاب یا توانبخشی

تازه هم داشتم ریش پدر شوهرمو کوتاه میکردم بزور ایستادم فقط توی کمرم بیحسی و درد سراغم اومد. واقعا توش موندم. البته فشار عصبیم هم بالاست

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
تازه هم داشتم ریش پدر شوهرمو کوتاه میکردم بزور ایستادم فقط توی کمرم بیحسی و درد سراغم اومد. واقعا تو ...

حتما پیگیری کن ببین دردت از چیه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
نه آشنامون از نوک پاش یهوو گزگز میکنه و درد میگیره میاد تا بالا اول یه پاش بوده بعد دوتاش درد شدید م ...

سلام عزیزم آشنای شما خوب شد؟؟؟

نگفتن بیماری چی بود ؟؟؟؟ برام مهمه میشه جواب بدی