2777
2789
عنوان

بیحسی ناگهانی از کمر تا پاها

| مشاهده متن کامل بحث + 17996 بازدید | 54 پست
چقد طول کشید تا خوب شد ؟

والا به مرور بهتر میشد...کم کم حس میومد توپاهاش ...شاید حدود۱سال تا خوب شدن کاملش طول کشید

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
منم کمر درد نداشتم ولی دیسکم پاره شده بود و دردش فقط توی پام بود  ۴۰ درصد افرادی که دیسکشون پا ...

آخه این آشنامون صحیح و سالم بوده تازه دیدمش گفت همه کارای خونه رو کردم یهوویی درد میگیره پاش اول مچ یکی از پاهاش بوده بعد فرداش دوباره همون درد میپیچه تو دوتا هاش شدید درد داشته و پاهاش بیحس میشه میوفته شمام اینجور بودی ادرارم نکرده ۳ روزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من موقعی که کرونا گرفته بودم اینقدر سرفه شدید کردم که پاره شد  البته دکتر گفت دیسک داشتی ...

شما الان خوب شدی میتونی راه بری ؟چقد طول کشید تا خوب شین؟

آخه این آشنامون صحیح و سالم بوده تازه دیدمش گفت همه کارای خونه رو کردم یهوویی درد میگیره پاش اول مچ ...

نه من اینجور نبودم 

حین سرفه یهو یه نقطه تو باسنم دردناک شد بعد درد کم کم کشید توی رونم در مسیر عصب سیاتیک تا رسید به مچ و انگشت ها ی پام 

کف پام عین یه کانال قشنگ سیاتیکم رو حس میکردم بی حس بود کاملا

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
شما الان خوب شدی میتونی راه بری ؟چقد طول کشید تا خوب شین؟

عمل کردم عزیزم 

الان خوبم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
آخه این آشنامون صحیح و سالم بوده تازه دیدمش گفت همه کارای خونه رو کردم یهوویی درد میگیره پاش اول مچ ...

کدوم شهرین؟

الان مادرتون چطوره خوب شده ؟مادرتون هم اول پاهاش درد گرفت بعد بی حس شده بود؟مشکل مادرتون چی بود دکتر ...

بله اولش پاهاش درد گرفت بعد بی حس شد بعد کم کم پاهاش از کار افتاد مثل حالت فلج شدن و صورتش هم کمی تغییر شکل داد،البته همه این ها موقتی بود و حدود یک ماه بعد همه چیز مثل روز اول شد،تشخیص هم مشکل عصبی بود که بادارو برطرف شد.البته مادرم من در خوردن قرص ها خیلی سهل انگاری کرد و متاسفانه دو سال بعد دوباره تکرار شد.

کلا اگر دکتر دارو یا قرصی میده حتما طبق دستور پزشک بخوره و سر خود قطع یا کم و زیاد نکنه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

مامان منم اینروزا یه پاش وقتی یه کم راه میره بی حس میشه. و میوه انگار پای خودم نیس نمیدونم کجا میذارم

دیسک ام داره ولی دکتر میگه این حجم از بی حسی نیتونه از دیسک باشه

یه قرص نوشته بهش بعد از خوردنش یه کم بهتر . میشه ولی کم

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
نه من اینجور نبودم  حین سرفه یهو یه نقطه تو باسنم دردناک شد بعد درد کم کم کشید توی رونم در مسی ...

نه آشنامون از نوک پاش یهوو گزگز میکنه و درد میگیره میاد تا بالا اول یه پاش بوده بعد دوتاش درد شدید میگیره و بیحس میشه گفت حتی شکمم حس نداره شده مثل کسی که میخواد سزارین کنه بیحسی میزنن بهش شکم به پایین بیحس میشه اینجوره

بله اولش پاهاش درد گرفت بعد بی حس شد بعد کم کم پاهاش از کار افتاد مثل حالت فلج شدن و صورتش هم کمی تغ ...

مادر شما درد داشته پاهاش بعد کم کم بیحس شده آشنامون یهوویی درد میگیره وکلا همون لحظه بیحس میشه متاسفانه خورد به تعطیلات واگرنه اول یه پاش بود از مچ به پایین بعد جمعه دوباره درد میگیره کلا بیحس میشه

مادر شما درد داشته پاهاش بعد کم کم بیحس شده آشنامون یهوویی درد میگیره وکلا همون لحظه بیحس میشه متاسف ...

امیدوارم خیلی زود حالش خوب بشه و خدا شفاش بده

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم