سلام خانوما یکی از آشناهامون یهویی یکی لز پاهاش شدید درد میگیره و از مچ پا بیحس میشه زنگ میزنن ۱۱۵ میاد میگه باید ببرید بیمارستان اونجام میگن علائم سکته نیست چون آخر هفته ام بوده بستریش نکردن روز جمعه دوباره همون درد تو دوتاپاهاش میپیچه یهوویی پاهاش بی جون میشه میوفته زمین الانم از کمر کلا بیحس شده آزمایشاش خوب بوده ولی سی تی اسکن از مغز داده دکتر هنوز نیومده که ببینه کسی تاحالا تو اطرافیانش این جوری شده بعد خوب شده باشه ؟تو روخدا برا سلامتیش صلوات بفرستین و امن یجیب بخونید جوونه بخدا خیلی حالش بده😭😭
منم کمر درد نداشتم ولی دیسکم پاره شده بود و دردش فقط توی پام بود ۴۰ درصد افرادی که دیسکشون پا ...
آخه این آشنامون صحیح و سالم بوده تازه دیدمش گفت همه کارای خونه رو کردم یهوویی درد میگیره پاش اول مچ یکی از پاهاش بوده بعد فرداش دوباره همون درد میپیچه تو دوتا هاش شدید درد داشته و پاهاش بیحس میشه میوفته شمام اینجور بودی ادرارم نکرده ۳ روزه
الان مادرتون چطوره خوب شده ؟مادرتون هم اول پاهاش درد گرفت بعد بی حس شده بود؟مشکل مادرتون چی بود دکتر ...
بله اولش پاهاش درد گرفت بعد بی حس شد بعد کم کم پاهاش از کار افتاد مثل حالت فلج شدن و صورتش هم کمی تغییر شکل داد،البته همه این ها موقتی بود و حدود یک ماه بعد همه چیز مثل روز اول شد،تشخیص هم مشکل عصبی بود که بادارو برطرف شد.البته مادرم من در خوردن قرص ها خیلی سهل انگاری کرد و متاسفانه دو سال بعد دوباره تکرار شد.
کلا اگر دکتر دارو یا قرصی میده حتما طبق دستور پزشک بخوره و سر خود قطع یا کم و زیاد نکنه
طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
مامان منم اینروزا یه پاش وقتی یه کم راه میره بی حس میشه. و میوه انگار پای خودم نیس نمیدونم کجا میذارم
دیسک ام داره ولی دکتر میگه این حجم از بی حسی نیتونه از دیسک باشه
یه قرص نوشته بهش بعد از خوردنش یه کم بهتر . میشه ولی کم
دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
نه من اینجور نبودم حین سرفه یهو یه نقطه تو باسنم دردناک شد بعد درد کم کم کشید توی رونم در مسی ...
نه آشنامون از نوک پاش یهوو گزگز میکنه و درد میگیره میاد تا بالا اول یه پاش بوده بعد دوتاش درد شدید میگیره و بیحس میشه گفت حتی شکمم حس نداره شده مثل کسی که میخواد سزارین کنه بیحسی میزنن بهش شکم به پایین بیحس میشه اینجوره
بله اولش پاهاش درد گرفت بعد بی حس شد بعد کم کم پاهاش از کار افتاد مثل حالت فلج شدن و صورتش هم کمی تغ ...
مادر شما درد داشته پاهاش بعد کم کم بیحس شده آشنامون یهوویی درد میگیره وکلا همون لحظه بیحس میشه متاسفانه خورد به تعطیلات واگرنه اول یه پاش بود از مچ به پایین بعد جمعه دوباره درد میگیره کلا بیحس میشه