2777
2789

بچه ها من کرونا گرفتم حالم خوب نیست ظهر بیرون بود با دوسش زنگش زدم رد کرده بعد میگه وقتی رد میدم پیام بده خب من زنشم چه دلیلی داره ردی بده امشبم اومدم زنگش زدم باز ردی داد منم پیام دادم چرااشغالش میکنی نوشته مهمون داریم پای فوتبالم منم نوشتم مگه من دوس دخترتم ک رد میکنی بعد زنگ زده میگه چه میگی منم گفتم هیچی اصلا هر چی بخوام بگمم نباید رد کنی یهو دراومده میگه اصلا از حالا همش میخوام رد کنم ببینم چ میگی منم نوشتم براش ک رد کن بچرخ تا بچرخیمو فلانو بسان اونم نوشته هر غلطی میخای بکن منم نوشتم انگا سوهان مغزمی گمشو فقط پووووف ینی هرروز من یه اوضاعی دارم اینحا اشتباه از منه اخه؟؟؟حرف من درسته ک وقتی زنشم چراهی رد کنه اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برعکسش برا من اتفاق افتاد توماشین بامامانم تماس شوهرمو رد کردم تا دوساعت بعدش خون به پا کرد انقد گفت چرا رد کردی مگه دوس پسرتم🤣

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

شوهر منم‌همینجور بود

الانم همینه

باهاش بحث نکن، هر موقع رد داد و کار مهمی داشتی اس بده، من همینکارو میکنم اتفاقی هم نیفتاده واسم تاحالا

واقعا هرچیزی اررش بحث نداره، اونم کم کم خوب میشه فقط سر لج نندازش

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
شوهر منم‌همینجور بود الانم همینه باهاش بحث نکن، هر موقع رد داد و کار مهمی داشتی اس بده، من همینکار ...

خب سر چی رد میده من خیلی بهم برمیخوره ک ردی میده 

من یبار شوهرم رد کرد گوشی رو شکستم چند سال پیش بود تو جاده بود داشت می اومد خونه گوشی خودشم گرفتم 😅😅 اونموقع بچم تازه بدنیا اومده بود اعصابم نداشتم

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!