2789
عنوان

شام رژیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 23 پست
شما توی دوسال کم کردی من خودم با ورزش توی۱ سال ۲۰ کیلو کم کردم خیلی هم سالم و بدون اسیب به بدنم  ...

سریع وزن کم کردن نشونه خوب بودن نیست بدن هر کس یک ژنتیکی دار بعلاوه ورزشی که می کنه

وگرنه رژیم صغری خانم تو یک ماه ۱۰ کیلو کم می کنه

اسکایلرم ازم دور شید وگرنه....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سریع وزن کم کردن نشونه خوب بودن نیست بدن هر کس یک ژنتیکی دار بعلاوه ورزشی که می کنه وگرنه رژیم صغری ...

عزیزم در زمان ۱ سال اشکال نداره به همراه ورزش 

من به رژیم های دیگه کار ندارم 

از اراده خودم و اتفاقی که برام افتاده میگم 

شما توی دوسال کم کردی من خودم با ورزش توی۱ سال ۲۰ کیلو کم کردم خیلی هم سالم و بدون اسیب به بدنم  ...

باشگاه میرفتین یا خودتون ورزش میکردین؟

من شروع کردم فقط کم میحورم و سالم خوری مثلا ساندویج و نوشابه و سرخ کردنی و خوراکی چیپس و پفک و شیرینی جات رو کنار گذاشتم امیدی هست وزن کم کنم😢😢

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
باشگاه میرفتین یا خودتون ورزش میکردین؟ من شروع کردم فقط کم میحورم و سالم خوری مثلا ساندویج و نوشابه ...

عزیزم من سه ماه باشگاه رفتم ولی ۳ روز درهفته 

توی خونه ورزش میکردم 

طناب میزدم 

دوچرخه سواری میکردم 

گلم فقط اراده داشته باش ، اراده که داشته کافیه برای رسیدن به هدفت

عزیزم من سه ماه باشگاه رفتم ولی ۳ روز درهفته  توی خونه ورزش میکردم  طناب میزدم  دو ...

بله درسته ممنون عزیزم💝

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
باشگاه میرفتین یا خودتون ورزش میکردین؟ من شروع کردم فقط کم میحورم و سالم خوری مثلا ساندویج و نوشابه ...

گلم خیلی عالیه که اینارو کنار گذاشتی و نمیخوری 

ولی سالم خوری کن ، ریزه خواری نکن 

ناهار ها برنج ۸ قاشق بخور ، به همراه برنج نون نخور 

یه مدت سیب زمینی و ماکارانی نخور عزیزم