2777
2789
عنوان

خونریزی هفته ۷

255 بازدید | 17 پست

من امروز صبح خونریزی کردم ، خون غلیظ و تیره 

دو تا شیاف گذاشتم و بعد از ۶-۷ ساعت قطع شد و فقط لکه قهوه ای شده.

الان سونو بودم و گفت ساک و کیسه زرده هست و طبق سونو ۶ هفته و ۱ روزمه . اما طبق پریودی ۷ هفته و ۱ روزه .

الان که از سونو برگشتم دوباره خون قرمز دیدم و شیاف گذاشتم و گفت استراحت کن فعلا .

برای تشکیل فتال پل و جنین دیر نشده ؟

از سونو قبلی ۴ روز گذشته ولی گفت به اندازه دو روز رشد کرده 

ای وای منم مثل تو بودم واسم نموند

بدن ها با هم فرق داره ان شاالله که به حق امام حسین واسه تو بمونه و به سلامت به دنیا بیاد

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم کیسه زرده بود و جنین تشکیل نشد؟😔

من جنین هم بود فقط فتال پل(قلب) تشکیل نشده بود ، دارو و اینا دادن گفتن برو ۸ هفته بیا 

با دارو ها خونریزی قطع شد ولی ۸ هفتگی رفتم سونو گفت خون دورش رو گرفته رشدش تو ۶ هفته متوقف شده باید بندازیش،  با دارو انداختمش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
منم خونریزی مختصری داشتم رفتم دکتر سونوانجام داد گفت ۶هفتمه وقلبشم تشکیل شده بود خونریزی من کم بود&n ...

خداروشکر 

برای من که جنین هم تشکیل نشده ...

بلاتکلیف موندم نمیدونم چی میشه 😔

من جنین هم بود فقط فتال پل(قلب) تشکیل نشده بود ، دارو و اینا دادن گفتن برو ۸ هفته بیا  با دارو ...

پس شرایط شما بهتر از من بوده ، من الان هیچی نیست فقط کیسه زرده بود و دوباره خونریزی شده 😔

خب زوده  منم ۵ هفته و چند روز رفتم ندید چیزی ولی ۸ هفته رفتم اوکی بود

الان طبق پریودی ۷ هفته و ۱ روزمه

سونو یک هفته عقب تره یعنی ۶ هفته و ۱ روز

اندازه ساک هم ۱۳ میلی بود