2777
2789
کمرم زیاد درد میکنه و زیر شکمم گاهی عین درد پریودی درد داره سینه هامم خیلی حساس شده🥺زوده این علائم ...

منم همین علایم رو داشتم ، فکر میکردم دارم پریود میشم ، 

سقط قبلیت در چند هفتگی بوده ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دعا هارو هم تو حاملگی زیاد بخون بچت خوش روزی میشه   مواظبت کن به خواندن: لاحَو ...

ازت واقعا ممنونم الهی نیت خوشت به زودی ده برابر بهت برگرده♥️♥️

نمیدونم انقدر هول بودم ندیدم ولی ویرا یا ویوره یه همچین چیزی بود😐☹️

اگ میخای مطعن بشی مارک مدیکور امتحان کن 

ویور منم پارسال همچین چیزی نشون داد اما کاذب بود..حتمن فردا صب مدیکور امتحان کن ..مدیکور جوابش صد در صده

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اگ میخای مطعن بشی مارک مدیکور امتحان کن  ویور منم پارسال همچین چیزی نشون داد اما کاذب بود..حتم ...

اهان خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما پس اونو میگیرم