2777
2789

نگفتم خودمم تاپیک قبلی

نچسب چهرش

بی روحه چهرش 

بهش میاد دوبهم زن و دروغگو باشه

اقا الکی میخندم خدایی ناراحت شدم🥺😅ولی جالب بود نظر حقیقی گرفتم از بقیه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کافیه تاپیک بزنی زشتم حالا همه: نه هیچکس زشت نیست همه زیبان وای همه خانما زیبان همه فرشتن همه ف ...

ولی اگه برعکسش باشه بگه خوشگلم همه گارد میگیرن و میگن معمولی کلا فاز نی نی سایتی ها رو نمیفهمم😐😂

Be careful messing with honey😉 u might just stick
فقط کافیه تاپیک بزنی زشتم حالا همه: نه هیچکس زشت نیست همه زیبانوای همه خانما زیبان همه فرشتن همه فو ...

من خیلی خوشگلم😍الان برعکسشو میگن🤦

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        
فقط کافیه تاپیک بزنی زشتم حالا همه: نه هیچکس زشت نیست همه زیبان وای همه خانما زیبان همه فرشتن همه ف ...

الان گفتم ولی بازم کامنت خوشگلی خوشگلی بهم ندادن😂

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

از اون طرف کافیه تاپیک بزنی بگی خوشگلم 

همه وای ن چقدر معمولی فیلتررهه ک داداش من از تو خوشگل تره چقد دماغت کجه عملی هستی منم عمل کنم خوبم 

نه بابا چقدر نچسبی وای جذابیت نداری ک 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
الان یه چیز دیگه میگم وای چقدر زشتم من اعتماد به نفس ندارم🥺🥺🤣🤣

واقعا زیبایی

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️