2777
2789
عنوان

عکسمو گذاشتم چه ها که درموردم نگفتین🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 42 پست
فرم گونه هات و چشمات بی نهایت زیباست

فداتم😍😘

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        
نه من اون سه بار هم عکس نذاشتم😅 تاپیک برای درد و دل بود  بعضی وقت ها خیلی غصه می خورم حتما ب ...

چرا اخه دخترخوب؟

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشگلییییییی هم چشمات خیلی قشنگه هم فرم صورتت هم بینیت

مرسی عزیزم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩😘😘😘😘😘😘

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        
چون دیگه واقعا قیافم میخوره تو ذوقم حالم بد میشه دوست ندارم جایی برم بقیه من ببینن

اول بگو چندسالته بعدم درخواست دوست بده دلم میخواد حرف بزنیم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

۲۰ سالمه سنم کم نیست تازگیا برام پررنگ شده این مسئله.

دستم گیر بود از عصر حالم بد بود نیومدم سایت❤️🌱

باورت میشه من دقیقا تو یه سنی تو وضعیت تو بودم؟ بخاطر این مسئله چه تصمیات بدی گرفتم چقدر زجر کشیدم هنوز دارم چوب همونو میخورم

دستم گیر بود از عصر حالم بد بود نیومدم سایت❤️🌱 باورت میشه من دقیقا تو یه سنی تو وضعیت تو بودم؟ بخا ...

خب شما خوشگلی 

من اصلا قشنگ نیستم😕

ولی خب می دونم نباید این فکر های مسخره بکنم چون کاری نمی تونم انجام بدم ولی دست خودم نیست اصلا

خب شما خوشگلی  من اصلا قشنگ نیستم😕 ولی خب می دونم نباید این فکر های مسخره بکنم چون کاری نمی ...

الان وزن گرفتم چندسال پیشمو ببینی اصلا تشخیص نمیدی این آدم همون آدم باشه

لاغر چروکیده عین مولاژ اسکلت

بعد اینکه چاق شدم حتی پوستم روشن شد😐قبلش سبزه تیره بودم