اصلا تصورم از زایمانم این نبود. گفتم تهش ۱۲ ساعته تمومه معمولا. دیروز صبح که دردم شروع شد گفتم نهایت تا آخر شب نی نی بغلمه.الان بیشتر از ۲۴ ساعت شده ولی من فقط درد الکی دارم بدون پیشرفت. چرا اینجوری شد😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
دهانه رحمم تازه ۱.۵ سانته.درد اصلی هس یا نیس رو نمیدونم ولی شب تا صبح خواب ندارم با همینم😭
نه عزیزم
درد زایمان نیست هنوز
دوش بگیر
کیسه آب گرم بذار
حتی مسکن بخور
تا درد اصلی شروع بشه
درد زایمان وقتی شروع بشه، با انقباض هست و با فاصله. و شدید.
اینا پیش درد هست ، اذیت کننده است میدونم.
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
ولی خیلی خودتو خسته نکن که برای فاز اصلی و آخرش زور و انرژی داشته باشی
تنفس عمیق شکمی داشته باش موقع دردا