2821
2789
عنوان

درد زایمان

266 بازدید | 17 پست

اصلا تصورم از زایمانم این نبود. گفتم تهش ۱۲ ساعته تمومه معمولا. دیروز صبح که دردم شروع شد گفتم نهایت تا آخر شب نی نی بغلمه.الان بیشتر از ۲۴ ساعت شده ولی من فقط درد الکی دارم بدون پیشرفت. چرا اینجوری شد😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم حتما هنوز توی فاز پنهان هستی 

درد زایمان اصلی شروع نشده

وگرنه درد زایمان داشته باشی که نمیشه تاپیک زد 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
همه که یه جور نیستن  دهانه رحمت چقدر بازه؟ تو خونه هستین یا بیمارستان؟

دیروز ۱.۵ سانت بود. خونه ام. گف هر وقت فاصله دردات ۳ دیقه شد بیا ولی من بین ۵ تا ۱۰ دیقه همش انقباض دارم😢

عزیزم حتما هنوز توی فاز پنهان هستی  درد زایمان اصلی شروع نشده وگرنه درد زایمان داشته باشی که ...

دهانه رحمم تازه ۱.۵ سانته.درد اصلی هس یا نیس رو نمیدونم ولی شب تا صبح خواب ندارم با همینم😭

دهانه رحمم تازه ۱.۵ سانته.درد اصلی هس یا نیس رو نمیدونم ولی شب تا صبح خواب ندارم با همینم😭

نه عزیزم 

درد زایمان نیست هنوز 

دوش بگیر 

کیسه آب گرم بذار 

حتی مسکن بخور 

تا درد اصلی شروع بشه 

درد زایمان وقتی شروع بشه، با انقباض هست و با فاصله. و شدید. 

اینا پیش درد هست ، اذیت کننده است می‌دونم. 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

قر بده 

ایستاده باش وقتی درد داری 

ولی خیلی خودتو خسته نکن که برای فاز اصلی و آخرش زور و انرژی داشته باشی 

تنفس عمیق شکمی داشته باش موقع دردا 

فاطیما جون از خودتون خبر بدین در چه حالین؟

اونروز که این تاپیکو زدم فرداش ۶ صبح بستری شدم. تا ساعت ۲  بعد از ظهر فول شد دهانه رحمم ولی هرچی زور زدم بچه نیومد رفتیم سزارین.

خداروشکر الان نی نی ده روزشه بغلمه☺️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز