اطفالايك ميكني منم ميخوام گوشي بخرم همسرم ميگه تا٢٠ميليون بهت ميدم وبرو آيفون ١١بگير ولي من دلم نميا ...
به نظرم بیشتر از ده میلیون واسه گوشی نمی ارزه اونم ایفون یازده که هر روز یکی بالا دستش میاد راستش شوهرم یه مقدار پول واسم کنار گذاشته تا ماشین بخرم جابه جایی با تاکسی اونم با دوتا بچه سخته میخوام از اضافه اش گوشی بخرم
دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از صبح دارم میخونم تو نت گوشیه خودم ساسمونگه و سگ جونه برا همین دوس دارم گوشی بخرم که قبلا حساب پس داده والا احساس میکنم زیاد به شیاعومی اعتمادی نیست چون چند جا نوشته بود هم سنگین و بد دسته هم وسط ایسنتا و نت هنگ میکنه بیشترین استفاده ی من همین دو مورده
نه هنگ که اصلا. اینا گیمینگه با این چیزا هنگ نمیکنه حواست باشه اصلش بخری هندی اینا باشه هنگ میکنه. ...
اتفاقا تو نت خوندم هندی و ویتنامی با هم فرقی ندارن این یه کلکه که فروشنده جنس ویتنامی رو گرون تر بده تفاوت قیمت هندی و ویتنامی فقط به خاطر ارزون بودن کارگ تو هنده میتونی تحقیق کنی راجبش وگرنه خروجیشون یکیه