2777
2789
عنوان

خرید گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 47 پست
اطفالايك ميكني منم ميخوام گوشي بخرم همسرم ميگه تا٢٠ميليون بهت ميدم وبرو آيفون ١١بگير ولي من دلم نميا ...

به نظرم بیشتر از ده میلیون واسه گوشی نمی ارزه اونم ایفون یازده که هر روز یکی بالا دستش میاد راستش شوهرم یه مقدار پول واسم کنار گذاشته تا ماشین بخرم جابه جایی با تاکسی اونم با دوتا بچه سخته میخوام از اضافه اش گوشی بخرم

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحقيق كردي سامسونگ بهتره ياشيائومي؟

از صبح دارم میخونم تو نت  گوشیه خودم ساسمونگه و سگ جونه برا همین دوس دارم گوشی بخرم که قبلا حساب پس داده والا احساس میکنم زیاد به شیاعومی اعتمادی نیست چون چند جا نوشته بود هم سنگین و بد دسته هم وسط ایسنتا و نت هنگ میکنه بیشترین استفاده ی من همین دو مورده

شنیدم سنگین و یه وقتایی هنگ میکنه تو اینستا و نت

نمیدونم مال شوهر من که تا حالا هنگ نکرده کارش هم با اینستاست مدام تو اینستاست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از صبح دارم میخونم تو نت  گوشیه خودم ساسمونگه و سگ جونه برا همین دوس دارم گوشی بخرم که قبلا حسا ...

من شنیدم اگه شیائومی یه چیزیش خراب شد دیگه وسایلش نیس که عوض بشه

ولی سامسونگ تعمیر میشه

نه هنگ که اصلا. اینا گیمینگه با این چیزا هنگ نمیکنه حواست باشه اصلش بخری هندی اینا باشه هنگ می‌کنه. ...

اتفاقا تو نت خوندم هندی و ویتنامی با هم فرقی ندارن این یه کلکه که فروشنده جنس ویتنامی رو گرون تر بده تفاوت قیمت هندی و ویتنامی فقط به خاطر ارزون بودن کارگ تو هنده میتونی تحقیق کنی راجبش وگرنه خروجیشون یکیه

اتفاقا تو نت خوندم هندی و ویتنامی با هم فرقی ندارن این یه کلکه که فروشنده جنس ویتنامی رو گرون تر بده ...

من هم بابام هم مامانم هم خودم a52 داریم

مال من ویتنام هس ولی مال اونا هند

ما که تفاوتی ندیدیم

مال هرسه تامون عین همه

من شنیدم اگه شیائومی یه چیزیش خراب شد دیگه وسایلش نیس که عوض بشه ولی سامسونگ تعمیر میشه

اره بنظرم سامسونگ مطمعن تره تو از همه چیش راضی؟ باگی چیزی نداره

من هم بابام هم مامانم هم خودم a52 داریم مال من ویتنام هس ولی مال اونا هند ما که تفاوتی ندیدیم مال ...

اره خروجیشون یکیه فرقی ندارن من تو نت خوندم

سامسونگ بگیر 

من خودم شیائومی دارم پشیمونم می‌خوام عوض کنم

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌