2777
2789
عنوان

تقلب در کنکور بنظرتون چقدر هست؟

136 بازدید | 14 پست

یعنی در حد 1000 نفر هستن؟ ... اخه تقلب سر جلسه کار ریسکی و خیلی سختی هست..من فکرم از عصر درگیر اینه که اونقدری هست تعدادشون که در حد 1000 تا روی رتبه تاثیر گذار باشن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلیع کاش فقط تقلب بود سهمیها پدرمونو دراورده

حالا سهمیه که یه فاجعه اس...تقلب ها واقعا زیاد بوده؟اخه من واقعا درصدها و رتبم به هم نمیخوره.با اینکه کنکور خیلی راحتی نبود.

خیلی زیاده 

با مراقبا هم هماهنگ میکنن 

کسی هم جلو دارشون نیس 

امسال تو یکی از حوزه های شهرمون که نهایتا 300 نفر داشته از 60 نفر ابزار تقلب گرفتن بقیه هم بماند... 

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
حالا سهمیه که یه فاجعه اس...تقلب ها واقعا زیاد بوده؟اخه من واقعا درصدها و رتبم به هم نمیخوره.با اینک ...

دقیقا منم اینجوریم امسال خیلی کنکور عجیبی بود رتبه من باس میشد سی و پنج هزار الان شده 58هزار اینم شانس ماست 

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
دقیقا منم اینجوریم امسال خیلی کنکور عجیبی بود رتبه من باس میشد سی و پنج هزار الان شده 58هزار اینم شا ...

وای همه همینطورن.رتبه ها قشنگ دو برابر اومده...اخه ادم با چه امیدی درس بخونه اگه قراره اینجوری حقمون ضایع بشه

وای همه همینطورن.رتبه ها قشنگ دو برابر اومده...اخه ادم با چه امیدی درس بخونه اگه قراره اینجوری حقمون ...

نمیدونم ولا هر سالم داره بدتر میشه من امسال دومین سالم بود ک پشت کنکور بودم نمیدونم دوبارع بخونم یا نه تو باز پشت میمونی؟

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه

تقلب بگیرن سر کنکور چی میشه؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
10 سال از کنکور محروم میشن..زندان هم داره

اوه در اون حد🤐

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...