sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6958 عنوان نظر سنجی 111 بازدید | 6 پست لطفا بگید تعداد رای : 15 نظرسنجی بنظرتون کدوم بهتره از همه لحاظ؟ پرستاری 6 40% رادیولوژی 9 60% ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است! 1401/05/21 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_دی_ماهی عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3639 رادیولوژی استخدامش خیلی کمه، خودشم برای سلامتی ضرر داره به خاطر اشعه هایی که باهاش سرو کار دارن
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6958 رادیولوژی استخدامش خیلی کمه، خودشم برای سلامتی ضرر داره به خاطر اشعه هایی که باهاش سرو کار دارن اخه شنیدم خیلی احتمالش کمه مشکلی پیش بیاد ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
دخمل_دی_ماهی عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3639 اخه شنیدم خیلی احتمالش کمه مشکلی پیش بیاد عزیزم اشعه هست. مگه میشه گفت احتمالش کمه یا زیاد. اشعه کلن برای بدن مضر هست چه یه ثانیه، چه چند سال. بازم اگه علاقه دارید خودتون میدونید به هر حال هر شغلی سختی خودشو داره ولی من خودم که انتخاب رشته میکنم رادیولوژی نمیزنم🙂
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6958 عزیزم اشعه هست. مگه میشه گفت احتمالش کمه یا زیاد. اشعه کلن برای بدن مضر هست چه یه ثانیه، چه چند سال. ... درستهولی خیلی ذهنم درگیره هیچکدوم از رشته های پیرا خوب نیستن فردا هم مهلت تمومه واقعا خسته شدم😔با خودم میگم کلا بیخیال دانشگاه بشم بهتره😭 ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
دخمل_دی_ماهی عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3639 درسته ولی خیلی ذهنم درگیره هیچکدوم از رشته های پیرا خوب نیستن فردا هم مهلت تمومه واقعا خسته شدم😔با ... منم خیلی دو دلم. نمیدونم چیکار کنم. هیچ غلطی نکردم. فردا هم انتخاب رشته تموم میشه😭
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6958 منم خیلی دو دلم. نمیدونم چیکار کنم. هیچ غلطی نکردم. فردا هم انتخاب رشته تموم میشه😭 بخدا منم هر ثانیه یه چیز میاد توی ذهنم😭 ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!