2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کنم یا بلند جذابه؟

224 بازدید | 23 پست

چند وقته دنبال تنوعم از مدل مو مصری بلند خوشم اومده موهامم مشکیه چتری دارم چون صورتم لاغره بهم میاد ولی حس میکنم حیفه موهامو بزنم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههه حیفه موهاتت من ارزو موبلند دارم گوتاه کردنش راحته تابلندشه پدرتو درمیارع

اووو باشه پس😁

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

این کلیشه هارو جمع کنید دختر باید مو بلند باشه راپنزل باشه

اگه کوتاه دوس داری بزن من عاشق مو کوتاهم

من ارمیم.مخالف ازدواج زیر ۱۸.مخالف حیوان ازاری و موافق انسان بوده.کاربریمو یه بار ترکوندم این یکی اخریه چون خط دیگه ندارم، پس چون جواب کاربرایی که بی احترامی میکنن رو نمیدم دلیل نیست که میترسم 
من موهام هیچ تغییری نمیکنه نمیدونم چرا

من موهام خیلیی زود بلند میشه ولی بازم دلم نیومده ریسک کنم

این کلیشه هارو جمع کنید دختر باید مو بلند باشه راپنزل باشه اگه کوتاه دوس داری بزن من عاشق مو کوتاهم

دقیقااا :>

منم سرشونم هست ک هست کوتاه ترمیشه ک بلندتر نمیشه پررربود موهام الان دوتا تاره من تنها ۲۲سالمه موهام ...

رزماری بجوشون اسپری کن خییییلی خوبههه