چند وقته دنبال تنوعم از مدل مو مصری بلند خوشم اومده موهامم مشکیه چتری دارم چون صورتم لاغره بهم میاد ولی حس میکنم حیفه موهامو بزنم
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
این کلیشه هارو جمع کنید دختر باید مو بلند باشه راپنزل باشه
اگه کوتاه دوس داری بزن من عاشق مو کوتاهم
من ارمیم.مخالف ازدواج زیر ۱۸.مخالف حیوان ازاری و موافق انسان بوده.کاربریمو یه بار ترکوندم این یکی اخریه چون خط دیگه ندارم، پس چون جواب کاربرایی که بی احترامی میکنن رو نمیدم دلیل نیست که میترسم
من موهام خیلیی زود بلند میشه ولی بازم دلم نیومده ریسک کنم
این کلیشه هارو جمع کنید دختر باید مو بلند باشه راپنزل باشه اگه کوتاه دوس داری بزن من عاشق مو کوتاهم
دقیقااا :>
منم سرشونم هست ک هست کوتاه ترمیشه ک بلندتر نمیشه پررربود موهام الان دوتا تاره من تنها ۲۲سالمه موهام ...
رزماری بجوشون اسپری کن خییییلی خوبههه