2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگراینک بخام جداشم باید لباس هامو وردارم وامضا بزنم

بخایم طلاق بگیری جایی داری بری خانوادت پشتتن؟

فکر بچه رو نکن لطفا تو خودت لنگ در هوایی ی بچه نیار بدبختش کن  والا..ی مدت صبر کنو فرصت بده بلاخره زنی میفهمی دوباره رفته سمتش یا نه دیگه  عجله نکن شایدم درست شد

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
بخایم طلاق بگیری جایی داری بری خانوادت پشتتن؟ فکر بچه رو نکن لطفا تو خودت لنگ در هوایی ی بچه نیار ب ...

جایی ک نه اونجوری خوب باشه سرکوفت زیاد میشنوم وهمه میزنن توسرم وبعدشم میگن چرا اومدی ک 😭😭

واقعا ک سن شما سن یه آدم بالغ هست ک و باید تصمیمات درست بگیرید تو زندگی 

شما نمیخاد از الان فکر این باشید ک‌ زندگی یک بچه رو تشکیل بدید 

اول شما زندگی خودتو درست کن بعد به فکر زندگی یه بچه باش 

تو این شرایط ک زندگیت از هم پاشیده میخوای یه بچه هم بیاری ؟؟؟ 

ایندشو با همچین پدری  تضمین می‌کنی ؟ 

دلت میخواد بچه ای ک از گوشت و خونته بدبخت شه؟؟ 

اشتباه همینه الان نصف آدمایی ک تو این کره زمین زندگی میکنن هیچ وقت پدر مادر هاشون فکر ایندشو نمی‌کردن واسه همین خیلیا آرزو مرگ دارن میگن کاش به دنیا نمیومدیم

واقعا ک سن شما سن یه آدم بالغ هست ک و باید تصمیمات درست بگیرید تو زندگی  شما نمیخاد از الان فک ...

شمادرست میگیدعزیزم ولی دلم میخاد بابچه ام بمونم شوهرم بچه دوست نیس تنهاارامشم اززندگی بچه م میشه حداقلش اونم بگم شوهرمم ازبچه ش نمیگزره منظورم بلک بهترم بشه زندگیم نمیدونم ک

راستی شوهرم میگ خط موعوض میکنم درضمن تااون اوضاع شماره یه زن دیگ رم گرف من فحشش دادم‌نگوک اون نبود یه زن میان سال بود واتساپ داشت گف گوشیو بده شوهرت گف باش دیگ من کاری ب شوهرت ندارم پس اون کی بود شوهرم بمن میگ اینم مادر دختره بود

شمادرست میگیدعزیزم ولی دلم میخاد بابچه ام بمونم شوهرم بچه دوست نیس تنهاارامشم اززندگی بچه م میشه حدا ...

نه اصلاااااا این اشتباه رو نکن یکی از اقوام نزدیک ما هم همین کارو کرد شوهرش بهش خیانت کرد فکر میکرد وقتی بچه دار شدن بهتر سه اما بدتر شد از همه بد تر مطمعن باش دیگه اعتمادی بین شما نمیمونه و هر لحظه بهش شک داری باید تا آخر عمرت با شک زندگی کنی 

نه اصلاااااا این اشتباه رو نکن یکی از اقوام نزدیک ما هم همین کارو کرد شوهرش بهش خیانت کرد فکر میکرد ...

اهاااا.ن واس من مهم نیس بچه ام باش اون باهرکی میخادبره تنها دلخوشیم میشه بچه ام ففط اونم اگ خدا بده من فقط یدونه بچه میخام ازخدا ک تاهمیشه یکی رو داشته باشم همین درضمن من اخلاق شوهرمومیدونم حتی بااون زن هم خدایی نکردهههه ازدواج کنه روزگارشوسیاه میکنه

راستی شوهرم میگ خط موعوض میکنم درضمن تااون اوضاع شماره یه زن دیگ رم گرف من فحشش دادم‌نگوک اون نبود ی ...

ببین اگر خواست دبه در بیاره برواز خطش پیرینت بگیر 

حتی اگه خواستی طلاق بگیری خود دادگاه نامه میده ک بری پیرینت بگیری و یه مدرک داشته باشی 

بازم هر کاری خودت دلت میخواد بکن پای همه چیش هم وایسا 

ببین اگر خواست دبه در بیاره برواز خطش پیرینت بگیر  حتی اگه خواستی طلاق بگیری خود دادگاه نامه م ...

بنظرتون من خودم برم پست ی واینا میتونم پرینت دزبیازم ؟چی لازمه بنظرتون شناسه م کافی هس کارت وملی وشناسنامه خودم نباید اون بفهمه منومیکشه

حرفای اون اس م س هادیونه ام میکنن ب مامانم ایناگفتم میگن خاک توسرت دختر بیخیالش شو اون برا توچی هس ک برا دیگران چی بشه نمیدونم دارم دق میکنم هنوز تنهام خونه نیس